Miljöjurist till Ecogain

Ledig tjänst på Ecogain AB

Nu finns det en ledig tjänst på Ecogain AB i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-26.

Hitta till arbetsplatsen på Ecogain AB

Arbetsplatsen hos Ecogain AB ligger i i .

Yrke Miljöjurist
Arbetsort
Arbetsplats Ecogain AB
Organisationsnummer 5567616668 (Ecogain AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-26

Ecogain AB Det ledande kunskapsföretaget i Europa inom biodiversitet och hållbar omställning
Ecogain är ett av landets snabbast växande konsultföretag, med särskilt fokus på biologisk mångfald och omställning till förnyelsebar energi. Vi hjälper svenska och internationella företag till hållbara affärsmodeller med ett medvetet fokus på biologisk mångfald och ökad klimatnytta, med ökad affärsnytta och stärkt varumärke som följd. Ecogains styrka är att vi behärskar kundens hela värdekedja, från strategiskt arbete på koncernledningsnivå till projektutveckling och direkta åtgärder på land och i vattenmiljöer. För att skapa ännu mer naturnytta och affärsvärde för våra kunder behöver vi fler jurister.  

Affärsnytta och miljöjuridik 
Du kommer tillhöra affärsområdet Project Management & Permission tillsammans med kollegor som främst arbetar med tillståndsfrågor och miljöbedömningar för vindkraft, solenergi och annan miljöfarlig verksamhet.  Vi arbetar med kvalificerad projektledning och rådgivning för att nå långsiktigt hållbar markanvändning som också driver en positiv samhällsomställning.  

De juridiska frågorna i våra kundprojekt rör allt från strategisk rådgivning gällande affärsutveckling och riskbedömning i tillståndsprocesser, till artskyddsfrågor och omvärldsbevakning. Allt för att vi ska hjälpa kunden att ta kloka beslut för att nå större naturnytta.  


Dina arbetsuppgifter  
Som Ecogains miljöjurist fördelar du din tid mellan kunduppdrag, utveckling av våra juridiska kunderbjudanden och vår kompetensbas. Inom uppdragen hjälper du kunden att riskreducera så att de kan realisera sina projekt på bästa sätt. En riskbedömning av verksamheten som görs utifrån flera faktorer, däribland den miljöpåverkan som verksamheten kan leda till och vilka kumulativa effekter som kan uppstå från andra verksamheter, ligger till grund för dina råd och förslag om hänsynstagande åtgärder till kunden. 

Inom ditt kompetensområde hittar du lösningar och vägar framåt som innebär nya och innovativa sätt att arbeta, både för våra kunder och inom företaget. 


Dina kunskaper och kvalifikationer  
Du vill arbeta nära våra kunder för att genomföra en strategisk förändring i deras verksamheter. Du har en juristexamen och är sannolikt tingsmeriterad. Du har helst flera års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom miljörätt och/eller samhällsbyggnadsjuridik.  

Du lockas av att arbeta på ett företag i snabb förändring där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du trivs att driva egna projekt och att delta i större projektgrupper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva innovation och att föreslå lösningar på komplexa utmaningar. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av miljökvalitetsnormer, vattenverksamhet eller artskyddsfrågor.  

Placering beror på var du finns. Vi har centralt placerade kontor i Umeå, Östersund, Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö. Det finns goda möjligheter att arbeta flexibelt, från kontoret eller hemifrån. 


Så här söker du tjänst som miljöjurist  
Ansök via Ecogains karriärsida, svara på frågorna och bifoga ditt CV. Vi lägger stor vikt vid kommunikation med våra kunder och kommer därför i rekryteringen att utvärdera hur du uttrycker dig i din kommunikation med oss. Vi ser fram emot din ansökan. 

Kommunikation gällande rekryteringen kommer främst ske via mail.  

Vi har valt kanaler för vår rekrytering och undanber oss kontakter i ärendet.  

 
Är du intresserad av tjänsten på Ecogain AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Miljöjurist är 2022-05-26.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.