FINSNICKARE TILL INREDNINGSFÖRETAG

Ledig tjänst på Blå Fastighet & Design AB

Nu finns det en ledig tjänst på Blå Fastighet & Design AB i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-10-01.

Hitta till arbetsplatsen på Blå Fastighet & Design AB

Arbetsplatsen hos Blå Fastighet & Design AB ligger i i .

Yrke Möbelsnickare
Arbetsort
Arbetsplats Blå Fastighet & Design AB
Organisationsnummer 5568744170 (Blå Fastighet & Design AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-10-01

I rollen som finsnickare/möbelsnickare arbetar du med alla typer av snickeriarbeten inomhus, främst platsbygge som bokhyllor, garderober mm, samt plus att kunna montering av kök, läggning av golv mm. (Bygg)

Väldigt viktigt att du även är bra på målning då vi vill ha någon som ska kunna det mesta då alla platsbyggen ska målas också.

Du gillar att jobba i ett företag där du har mycket eget ansvar och kan arbeta efter ritningar och direktiv. Du är lyhörd, proaktiv och trivs att arbeta både ensam och i grupp.

Vi söker en person som:

  • har relevant snickarutbildning.
  • har arbetat som snickare i många år.
  • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående.
  • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
  • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo.
  • talar svenska eller engelska.

Vi behandlar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi tar enbart emot ansökningar per e-post.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Blå Fastighet & Design AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Möbelsnickare är 2024-10-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.