Maskinoperatör till anläggningsmaskiner

Ledig tjänst på Infranord AB, Maskin

Nu finns det en ledig tjänst på Infranord AB, Maskin i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-19.

Hitta till arbetsplatsen på Infranord AB, Maskin

Arbetsplatsen hos Infranord AB, Maskin ligger i i .

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort
Arbetsplats Infranord AB, Maskin
Organisationsnummer 5567933089 (Infranord AB)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Infranord AB, Maskin Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. Vi ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur. Vi är stolta över att bidra till att transporter och resande sker på ett säkert och miljövänligt sätt.

Vi behöver bli fler som arbetar med maskiner och vi söker därför driftiga maskinoperatörer som vill arbeta med anläggningsmaskiner på Infranords Maskinenhet. Maskinenheten är spridd över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu maskinoperatörer till Infranords anläggningsmaskiner. Du kommer få lära dig att borra och gjuta kontaktledningsfundament med fundamentsättningståget och bygga nya spår med spårbytes- och spårbyggnadsmaskiner. Utöver arbetet med anläggningsmaskinerna kommer du att arbeta som tekniker i något av våra drift- och underhållskontrakt eller med maskinunderhåll i någon av våra verkstäder.

Vi söker dig som ser fördelar med att ha omväxlande arbetstider, trivs i en miljö med högt tempo och gärna arbetar utplacerad i projekt. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom tjänsten medför mycket resor inom Sverige och Norden. Beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete är vanligt förekommande. Du behöver även ha möjlighet att arbeta med andra arbetsuppgifter på annan ort när verksamheten kräver det. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom Fordon/Maskinteknik med godkända betyg i engelska, matematik, svenska/svenska som andraspråk, alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet som förare tåg samt erfarenhet inom geoteknik är meriterande. Tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen, banarbeten eller arbete som förare av till exempel entreprenadmaskiner eller skogsmaskiner är också meriterande.

Som person är du ansvarstagande, driftig och självständig. Du är kvalitetsmedveten och noggrann men vågar ta egna beslut. Vidare har du erfarenhet och ett stort intresse av arbete med anläggnings- eller entreprenadmaskiner. Då tjänsten kräver god samarbetsförmåga kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

En del tjänster hos oss innebär placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning kan därför komma att genomföras i enligt med Säkerhetsskyddslagen (2018:585) före beslut om anställning.

Infranord lägger stor vikt vid en säker arbetsmiljö. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Mer information om oss finns på https://www.infranord.se/
Är du intresserad av tjänsten på Infranord AB, Maskin? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-05-19.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.