Lokförare godståg

Ledig tjänst på CFL cargo Sverige AB

Nu finns det en ledig tjänst på CFL cargo Sverige AB i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på CFL cargo Sverige AB

Arbetsplatsen hos CFL cargo Sverige AB ligger i i .

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort
Arbetsplats CFL cargo Sverige AB
Organisationsnummer 5561456236 (Cfl Cargo Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

CFL cargo Sverige AB

Om jobbet

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi våra transportupplägg och vi behöver därför utöka vårt team med lokförare. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet och förstärka vår roll på godstrafikmarknaden.

Tjänsterna är på heltid med tjänstgöring antingen i Göteborg eller Alvesta på 5/2-schema eller komprimerad tjänstgöring 8/6 med stationeringsort i hemmet. För dig som gillar att jobba flexibelt och ha stor varierad tjänstgöring finns även möjlighet att jobba i vår Sverigegrupp där du får köra flera olika loktyper och överallt där vi bedriver verksamhet – även denna enligt 8/6-principen.

Vi vill att du som söker till oss har examen från lokförarutbildningen och minst ett års yrkeserfarenhet som lokförare. Givetvis är det ett plus om du har erfarenhet av godstrafik och av de loktyper som finns i vår verksamhet. De loktyper som är aktuella är Rc2/3/4, BR185 , BR187 och TMX.

Som person är du säkerhetsmedveten, självgående och ordningsam. Du kan ta egna initiativ för att lösa problem samtidigt som du följer de regler som gäller. Du gillar att vara en lagspelare och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder.

Det här är vi

CFL cargo Sverige AB är ett medelstort järnvägsföretag som bedriver godstransporter och är ett helägt dotterbolag till CFL cargo S.A. i Luxemburg. Vår trafik utgår mestadels från Göteborgs hamn till olika destinationer, från Helsingborg i söder till Umeå i norr, och godsslagen är för närvarande intermodala enheter, rundvirke och sågade trävaror. Vårt kontor finns i Nässjö med en filial i Göteborg och totalt är vi ca 50 lokförare och 14 kontorsanställda.

Säkerhet och god struktur är centralt för verksamheten. Vi är parallellt med det måna om att värna närhet och familjär känsla i företaget, odla en kultur där vi alla bryr oss om varandra.

Frågor om tjänsterna besvaras av Mikael Hauguth eller Patrik Andell.

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@cflcargo.se. Ange “Lokförare " i ämnesraden. Bifoga även en bild på ditt lokförarbevis.

Sista ansökningsdag är 30 april, men urval och intervjuer görs löpande, varvid tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på CFL cargo Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-04-30.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.