Maskinoperatörer/Nivellör

Ledig tjänst på Infranord AB

Nu finns det en ledig tjänst på Infranord AB i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är 100% Enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Infranord AB

Arbetsplatsen hos Infranord AB ligger i i .

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort
Arbetsplats Infranord AB
Organisationsnummer 5567933089 (Infranord AB)
Anställningsvillkor 100% Enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Infranord AB Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en noggrann och driven Maskinoperatör/Nivellör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Maskin

Bli en av oss!   

Till Infranords kompetenta och positiva gäng på Spårjustering söker vi nu kollegor som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. 

Enheten Maskin finns över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.  

Arbetsuppgifter :

Som maskinoperatör/nivellör på Infranord har du i uppdrag att arbeta med Infranords spårriktare.
Du har maskinansvar, vilket innebär att du ansvarar för att maskinen är i bra skick.
Övrigt förekommande arbetsuppgifter är underhåll samt arbetsuppgifter inom fordonsteknik och banteknik.
Som nivellör på Infranord har du säkerheten i främsta fokus och du säkerställer löpande kvalitet och agerar affärsmässigt.
Du ansvarar för att tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet och att arbetet utförs enligt gällande lagar, föreskrifter och interna rutiner.
Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Som Maskinoperatör/Nivellör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer :

Vi söker dig med:

Gymnasieutbildning med godkända betyg i engelska, matematik, svenska/svenska som andraspråk
B-körkort
Lokförarbevis och kompetensen förare arbetståg samt typutbildning är meriterande
God samarbetsförmåga och gillar att arbeta ihop med kollegor i team
Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst samt godkänt urvalstest enligt Transportstyrelsens föreskrift är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. 

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Kontakt:

För frågor om tjänsten kontakta Produktionschef:

Syd: Rasmus Rosberg, tfn 010-121 2370, e-post: rasmus.rosberg@infranord.se
Väst: Pavo Corluka, tfn 010-121 2353, e-post  pavo.corluka@infranord.se
Fackliga representanter:

SEKO: Henrik Eneroth, tfn 010-121 1967, e-post  henrik.eneroth@infranord.se
ST: Dick Rydås, tfn 010-121 7312, e-post dick.rydas@infranord.se
Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se


 
Är du intresserad av tjänsten på Infranord AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-09-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.