Dagbarnvårdare Falköping

Ledig tjänst på Ek-o-lek Barnomsorg AB

Nu finns det en ledig tjänst på Ek-o-lek Barnomsorg AB i att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-27.

Hitta till arbetsplatsen på Ek-o-lek Barnomsorg AB

Arbetsplatsen hos Ek-o-lek Barnomsorg AB ligger i i .

Yrke Dagbarnvårdare
Arbetsort
Arbetsplats Ek-o-lek Barnomsorg AB
Organisationsnummer 5568610348 (Ek o Lek Barnomsorg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-27

Ek-o-lek Barnomsorg AB

Vill du jobba i ditt hem med dina egna och/ eller andras barn och få betalt för det?

Du får lön för jobbet, goda förmåner och vi betalar för mat och omkostnader.

Ekolek är i en expansiv fas och söker dagbarnvårdare runt om i landet. Tveka inte att fråga om vi anställer i just din kommun.

Som dagbarnvårdare hos Ekolek bedriver du pedagogisk omsorg i din bostad tillsammans med en mindre barngrupp i nära samarbete med vårdnadshavare. I din trygga, lugna hemmamiljö har du tiden att se varje barn och stödja dem i deras individuella utveckling. Du kommer att vara utomhus dagligen tillsammans med din barngrupp och göra utflykter i närområdet och maten som lagas från grunden får barnen mer än gärna vara med att laga.

Hos oss får du friheten att utifrån barnens behov och intressen utforma din pedagogiska verksamhet så att den är stimulerande och lärorik samtidigt har du tryggheten med att få pedagogiskt stöd, utbildning, undervisningsmaterial och handledning från Ekolek.

Du är välkommen att söka tjänsten själv eller, om du vill, tillsammans med någon.

Om Ekolek

Hos oss är barnen hjältar och tillsammans med våra engagerade dagbarnvårdare bedriver vi sedan 2014 pedagogisk omsorg i stora delar av Sverige.

Med barnens bästa i fokus erbjuder vi omsorg i mindre barngrupper i en flexibel, stimulerande och trygg hemmiljö. Ekolek arbetar med modern pedagogik utifrån gällande styrdokument, Allmänna råden och Skollagen.

Hållbar utveckling och dess betydelse socialt och ekonomiskt och ekologisk är ett medvetet val vi har som vår stabila grund vilket gör oss till ett attraktivt alternativ till kommunal barnomsorg.

Vi söker dig som

  • bor i villa, lägenhet eller på en gård - i stan eller på landet.
  • tycker, precis som vi, att dagbarnvårdare är ett av de viktigast jobben som finns, nämligen att hjälpa barn att utvecklas till positiva, nyfikna och ansvarstagande individer. Du tycker också att det är genuint roligt och spännande att arbeta och utvecklas tillsammans med våra hjältar i en lugn, trygg och stimulerande hemmiljö.
  • är ansvarstagande, stresstålig och har en personlig mognad.
  • tycker om att arbeta självständigt och samtidigt är en person som har lätt för att samarbeta och gärna delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
  • är lyhörd för barnens intressen och behov och sätter deras lärande och utveckling i fokus genom att väcka och stimulera barnets nyfikenhet till att vilja lära sig mer.
  • genom personlig lämplighet och ett respektfullt bemötande mot barn, vårdnadshavare, kollegor och andra vill medverka till att skapa en positiv och utvecklande miljö

Stämmer det in på dig? Vi vill veta mer om dig så tveka inte utan hör av dig till oss. Bifoga personligt brev och CV i din ansökan.

Förmåner

Som medarbetare hos Ekolek erbjuds du generöst friskvårdsbidrag, omfattande kompetensutveckling, arbetskläder och pedagogiska måltider.

Utöver det erbjuder Ekolek generösa personalförmåner så som julfest/ julbord, kick-off mm.

Du genomgår under första anställningsåret en grundkurs inom kost och hälsa samt HLR och brandskydd.

Krav

Du skall erbjuda ett rökfritt hem och behärska svenska i tal och skrift och för den som erbjuds anställning krävs utdrag ur polisens belastningsregister.


Är du intresserad av tjänsten på Ek-o-lek Barnomsorg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Dagbarnvårdare är 2024-04-27.

Sök andra jobb som dagbarnvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.