Jobba i team som personlig assistent i Bastuträsk

Ledig tjänst på Omsorg, LSS-enheten

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Norsjö. Nu finns det en ledig tjänst på Omsorg, LSS-enheten i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Önskad sysselsättningsgrad, dock gärna minst 75%. Tillträde: 2023-12-15 enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på Omsorg, LSS-enheten

Arbetsplatsen hos Omsorg, LSS-enheten ligger i Norsjö i Västerbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Västerbottens län – Norsjö
Arbetsplats Omsorg, LSS-enheten
Organisationsnummer 2120002858 (Norsjö kommun)
Anställningsvillkor Önskad sysselsättningsgrad, dock gärna minst 75%. Tillträde: 2023-12-15 enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

Omsorg, LSS-enheten Beskrivning
Nu är vi nästan fullt team i Bastuträsk med nio av tio personliga assistenter på plats.

Är du vår nummer 10? Gänget som är på plats är ett glatt och lösningsfokuserat gäng. 

Till Bastuträsk söker vi nu dig som är undersköterskor eller har likvärdig kompetens för arbete med en man i 50-årsåldern. Du kommer alltid att jobba tillsammans med en kollega. 

Om Bastuträsk
Västerbottens län och kanske framför allt Skellefteåområdet är inne i en expansiv period. Bastuträsk med cirka 40 minuters pendlingsavstånd till Skellefteå ligger strategiskt bra till för dig som vill bo på en plats utanför staden.

I Bastuträsk finns järnvägsstation, förskola, skola, affär, värdshus och möjlighet till en aktiv fritid.

Viktigast av allt är människorna som redan bor där och som gärna vill att fler ska bosätta sig i området. Här finns engagemang och eldsjälar. Framför allt hittar du gemenskap här. Småföretag inom livsmedel, verkstad, åkerier, hantverk, affär, turism, skogen samt skolan ger de flesta jobb i Bastuträsk.

Ditt nya jobb
Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en annan människa att få en fungerande och värdefull vardag och leva ett liv med goda levnadsvillkor. Din roll innebär att du gör skillnad i människors liv. Du arbetar utifrån omsorgstagarens behov, såsom hjälp med vardagliga sysslor, förflyttning, personlig hygien och vid måltider. Arbetet kräver att du är självständig men samtidigt lyhörd gentemot omsorgstagarens dagsform. Som personlig assistent följer du med på aktiviteter och utflykter. Vi arbetar även med HSL-insatser som är delegerade från sjuksköterska.

Arbetstiderna är dag och kväll samt varannan helg. Arbetsplatsen finns i centrala Bastuträsk.

Din kompetens
Utbildning/erfarenhet: Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vård, omsorg och/eller personlig assistans samt vet vad det innebär att arbeta i någons hem.

Personliga egenskaper: Du som söker behöver vara social, utåtriktad och mycket flexibel.  Det är en fördel om du är intresserad av matlagning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personkemin med kunden är ett väsentlig kriterium vid tillsättning av tjänsten.

Det är meriterande att du pratar svenska, men det är inget krav. Även engelska går bra. 

Du behöver tåla pälsdjur då katter finns i hemmet.

Villkor
Urval och intervjuer kan ske löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillsättning sker under förutsättning av erforderliga beslut.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Är du intresserad av tjänsten på Omsorg, LSS-enheten? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-12-10.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb