"Handy man"

Ledig tjänst på Gesons Fixartjänster AB

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Norrtälje. Nu finns det en ledig tjänst på Gesons Fixartjänster AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Gesons Fixartjänster AB

Arbetsplatsen hos Gesons Fixartjänster AB ligger i Norrtälje i Stockholms län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Stockholms län – Norrtälje
Arbetsplats Gesons Fixartjänster AB
Organisationsnummer 5592498710 (Gesons Fixartjänster AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Gesons Fixartjänster AB

Vi söker en "handy man", d.v.s. en "allt-i-allo" - en person som är "mångsysslare" och både kan snickra, måla, tapetsera och göra trädgårdsarbete.


Du ska bo i Norrtälje kommun och ha tillgång till bil.


Är du intresserad av tjänsten på Gesons Fixartjänster AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2024-04-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb