Stödpedagog till Yrvädersgatan 14

Ledig tjänst på Norrköpings kommun

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Norrköping. Nu finns det en ledig tjänst på Norrköpings kommun i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-05.

Hitta till arbetsplatsen på Norrköpings kommun

Arbetsplatsen hos Norrköpings kommun ligger i Norrköping i Östergötlands län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Östergötlands län – Norrköping
Arbetsplats Norrköpings kommun
Organisationsnummer 2120000456 (Norrköpings kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Norrköpings kommun KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du arbeta med utveckling och kvalité för att förbättra livskvalitén hos våra boende? Då kan du vara den vi söker!
Vilka är vi?

Vård- och omsorgskontoret är en verksamhet med cirka 4000 medarbetare som tillsammans tillhandahåller stöd, vård och omsorg till människor i livets olika skeden. 

Yrvädersgatan 14 är en gruppbostad i natursköna Lindö. Boendet vänder sig till brukare med autism och andra funktionsnedsättningar. Vi arbetar med ett brukarorienterat förhållningssätt och arbetet styrs och utgår från brukarens behov. Arbetet inriktas på att göra den nationella värdegrunden levande med ledord som delaktighet, självbestämmande och välbefinnande. 

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas både som medarbetare och som människa. Tillsammans ansvarar vi för att leda verksamheten mot våra uppsatta mål, där alla medarbetares kunskap, kompetens och delaktighet är avgörande för verksamhetens kvalitet. Vi arbetar för att skapa en meningsfull och trygg vardag utifrån ett 24-timmars perspektiv.

Din arbetsuppgifter

Vi söker nu en stödpedagog som tillsammans med vår andra stödpedagog har det övergripande ansvaret för kvalitetsarbetet och att fortsätta utvecklingen med social dokumentation, genomförandeplaner samt det pedagogiska utvecklingsarbetet på individ- och gruppnivå där brukarnas delaktighet står i fokus.

Du deltar även i det dagliga omvårdnadsarbetet med brukarna med att ge brukaren stöd i vardagen med serviceinsatser, såsom personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter och matlagning. Det kan innebära visst pedagogiskt arbete med brukaren och dennes individuella behov av rutiner och hjälpmedel, men även att ge omsorg utifrån grundläggande behov hos brukaren. Du bör vara redo att följa med brukaren på olika aktiviteter, så som att måla eller ta en tur i skogen.

Arbetet som stödpedagog på Yrvädersgatan 14 är ett klart varierande arbete där respektive brukares behov, vilja och personlighet skiljer sig. Vi förutsätter att du skriver under på att brukaren ska känna sig trygg i sitt hem, bli bemött med respekt och ha inflytande över sin vardag. 

I arbetsuppgifterna ingår nära samarbete med anhöriga, gode män/förvaltare, daglig verksamhet, hälso-och sjukvårdsteam samt med andra myndigheter.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad stödpedagog eller har relevant högskoleexamen, inom till exempel beteendevetenskap eller socionom. 

Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och att arbeta med lågaffektivt bemötande.

Som person brinner du för att utveckla samt förbättra vardagen för brukarna. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tycker att förändring är något positivt, men glömmer inte att stanna upp och fira framgångar och ha roligt på vägen.

Du tycker om att samarbeta i ett team där allas kompetenser nyttjas på bästa sätt. Du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du tar gärna egna initiativ i syfte att uppnå resultat som motsvarar verksamhetens mål.

Du arbetar strukturerat och kan planera ditt arbete. 

Du får gärna ha B-körkort, då vi använder bil för att följa med brukarna på olika aktiviteter.   

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag, kväll och helg
Sista ansökningsdatum: 5 juni
Kontakt: enhetschef Carin Olofsson, 011-15 14 78 carin.olofsson@norrkoping.se

 


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Norrköpings kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-06-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.