Stödpedagog till Åselstadsvägen 94

Ledig tjänst på Norrköpings kommun

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Norrköping. Nu finns det en ledig tjänst på Norrköpings kommun i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och Fast månadslön, OB-tillkommer. Arbetet är Heltid/ Heltid - Dag/kväll/Helg och Jour enligt bilaga J. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-26.

Hitta till arbetsplatsen på Norrköpings kommun

Arbetsplatsen hos Norrköpings kommun ligger i Norrköping i Östergötlands län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Östergötlands län – Norrköping
Arbetsplats Norrköpings kommun
Organisationsnummer 2120000456 (Norrköpings kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Heltid - Dag/kväll/Helg och Jour enligt bilaga J
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå Fast månadslön, OB-tillkommer
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-26

Norrköpings kommun KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vilka är vi?

Åselstadsvägen 94 är en gruppbostad med 5 platser beläget i Åselstad i utkanten av Norrköping. Det finns goda möjligheter till att använda kollektivtrafik nära boendet. Boendet ligger i nära anslutning till badsjö och naturområden.

I gruppbostaden bor personer med olika funktionsnedsättningar som behöver stöd i sin vardag enligt LSS beslut. Varje person har en egen lägenhet som är i nära anslutning till personalstöd.

Vi stöttar varje person individuellt och målet är att öka självständigheten hos alla som bor hos oss. Personalen har en bred kompetens kring olika funktionsnedsättningar och en god teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån uppdragsplanen, vård- och omsorgsnämndens styrdokument samt utifrån ett professionellt och rehabiliterande arbets- och förhållningssätt. Vi anpassar arbetet utifrån varje individs förutsättningar och behov.

Utgångspunkten är individens personliga genomförandeplan och vi lägger stor vikt vid sociala, kulturella och fritidsaktiviteter. Vår målsättning är att individen ska bli så självständig som möjligt, och vi stöttar dem i det genom att låta dem använda egna resurser för att dem ska utvecklas och få en god livskvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för det pedagogiska arbetet på enheten, granska dokumentering, skriva genomförandeplaner, närvara på SIP, ha ett nära samarbete med enhetschef och annan pedagog samt med stödassistenter.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning som motsvarar kraven för stödpedagog. Det vill säga eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete.

Du har stor erfarenhet av psykiatri och funktionsnedsättningar.

Som person vill vi att du är positiv, driven och flexibel. För att lyckas i rollen behöver du ha en personlig mognad och ha lätt för att samarbeta. 

Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start den 1 september eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd över dag, kväll samt helg och jourtjänstgöring förekommer.

Sista ansökningsdag är den 26 juni. 

Vid frågor kontakta enhetschef Jeanette Hellman jeanette.hellman@norrkoping.se 011-15 79 84


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Norrköpings kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-06-26.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.