Driftoperatör

Ledig tjänst på Lantmännen Agroetanol

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Norrköping. Nu finns det en ledig tjänst på Lantmännen Agroetanol i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Lantmännen Agroetanol

Arbetsplatsen hos Lantmännen Agroetanol ligger i Norrköping i Östergötlands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Östergötlands län – Norrköping
Arbetsplats Lantmännen Agroetanol
Organisationsnummer 7696052856 (Lantmännen Ek För)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

På Lantmännen Agroetanol, Nordens största bioraffinaderi, producerar vi sedan tidigare etanol baserat på spannmål och alternativa råvaror, samt djurfoder. Under 2021 togs första spadtaget till att utöka verksamheten med en ny produktionslinje. Denna kommer från slutet av 2022 producera ingredienser till livsmedelsindustrin som framför allt består av veteprotein/ gluten.

Till denna expansion söker vi nu flertalet driftoperatörer som kommer arbeta med den nya produktionslinjen. Hos oss blir du en del av en spännande verksamhet där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord!

Det här kommer du att göra
Som driftoperatör kommer du att arbeta operativt med den dagliga driften på den nya anläggningen i Norrköping där vi kommer att producera högkvalitativt veteprotein till livsmedelsindustrin. Du är delaktig i styrandet av produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar av avhjälpande underhållsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka och styra produktionen från kontrollrummet, genomföra ronderingar samt städa av anläggningen enligt uppsatta rutiner. Du identifierar och hjälper till att hitta lösningen på tekniska problem samt är med och aktivt bidrar till att höja säkerheten i vår anläggning.

I rollen ingår skiftarbete i perioder och du behöver ha möjlighet att arbeta på obekväma arbetstider som natt, tidig morgon etc. I rollen ingår du i ett team av driftoperatörer och rapporterar till produktionslinjens Driftchef.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- En teknisk gymnasieutbildning. Även annan eftergymnasial utbildning inom processteknik eller liknande är av fördel.
- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom någon typ av process- eller produktionsindustri är meriterande.
- Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Möjlighet att arbeta skift, dvs under obekväma förekommande arbetstider.

Du är:

- Ansvarstagande med en hög kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet.
- Noggrann och arbetar systematiskt.
- En teamspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat.
- Flexibel och tycker om att hitta lösningar på problem.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 12e juni 2022. I rekryteringsprocessen ingår intervjuer och vi kommer under processen göra ett personlighetstest då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. För slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Agnieszka Marklund, Driftchef på agnieszka.marklund@lantmannen.com. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Julia Minges, Talent Acquisition Manager på julia.minges@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 48 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.
Är du intresserad av tjänsten på Lantmännen Agroetanol? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Norrköping
  Fältoperatör till Lantmännen Agroetanol

  Ledigt jobb som processoperatör, kemisk industri på Uniflex Sverige AB i Norrköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som processoperatör, kemisk industri