Lärare i svenska åk 7-9 till Mosstorpskolan

Ledig tjänst på Norrköpings kommun

Sök ledigt jobb som Ämneslärare, 7-9 i Norrköping. Nu finns det en ledig tjänst på Norrköpings kommun i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön.. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på Norrköpings kommun

Arbetsplatsen hos Norrköpings kommun ligger i Norrköping i Östergötlands län.

Yrke Ämneslärare, 7-9
Arbetsort Östergötlands län – Norrköping
Arbetsplats Norrköpings kommun
Organisationsnummer 2120000456 (Norrköpings kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Norrköpings kommun Brinner du för ämnet svenska och för möjligheten att ge bästa förutsättningarna för lärande?  Då har vi jobbet för dig!
Vilka är vi?

Mosstorpskolan ligger mitt i samhället Skärblacka, i nära anslutning till natursköna områden med närhet till både simhall och ishall. På skolan finns ca 420 elever från årskurs 4 till 9. Eleverna på skolan kommer från Skärblacka, Vånga, Kimstad och Norsholm. Många av våra elever åker skolskjuts och för våra medarbetare går täta bussturer både från Norrköping- och Linköpingshållet. Det gör det enkelt att pendla till vår skola.

Vi har en hög andel behöriga lärare som arbetar på skolan, samt en hög andel elever som är behöriga att söka till gymnasiets nationella program. Vi är ca 60 engagerade och kompetenta kollegor, organiserade i sex åldersrena arbetslag, samt ett arbetslag för elevhälsa och vår administration. Som lärare på Mosstorpskolan ingår du också i ämneslag.

Skolan har fina funktionella lokaler, en stimulerande skolgård och ett fantastiskt skolkök där mat lagas från grunden.

Som lärare på Mosstorpskolan har du stöd av ett kompetent elevhälsoteam med specialpedagog, kurator och skolsköterska samt stöd från speciallärare, förstelärare, mattepilot, läspilot, NPF-pilot och elevcoacher. Utgångspunkten i arbetet med eleverna är att alla elever kan lyckas, att goda relationer är viktiga, att vi har ett professionellt förhållningssätt och att kollegialt samarbete är viktigt. Nu söker vi en lärare i svenska på ett vikariat med anledning av en tjänstledighet!  

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en av flera undervisande lärare i svenska i åk 7-9. Du kommer planera, genomföra och utvärdera undervisning i svenska och svenska som andraspråk i årskurs 8. 

På skolan har vi ämnesklassrum som du delar tillsammans med ämneskollegor. Du kommer ingå i arbetslag åk 8 samt ämneslag där vi arbetar i ett åk 4-9 perspektiv och tillsammans utvecklar undervisningen i ämnet. Vi ser att det kollegiala samarbetet är nyckeln till vår framgång. 

Vem är du?

Du är legitimerad lärare med behörighet i svenska.

Du är tydlig i ditt ledarskap, flexibel och ansvarsfull. Du är driven och engagerad i ditt ämne, för elevernas utveckling och sätter därför eleven i centrum. Du är väl insatt i skolans styrdokument och arbetar med ett varierat arbetssätt anpassat efter elevernas behov. Du har goda relationer till eleverna, till dina kollegor och bidrar till arbete i arbetslaget och i ditt ämneslag.

Du anpassar dig efter olika förutsättningar och gör det bästa i den situation du står i. När någonting inte fungerar som du vill  tar du ansvar för att genomföra förändring eller för att lyfta frågan till rätt nivå och rätt arena.

Vill du bli en i gänget och har det som krävs för att arbeta på vår skola så är du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten


Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Vikariat med möjlighet till eventuell förlängning
Längd på anställning:  Vårtermin 2023
Tillträdesdatum:  Den 22 januari 2024
Arbetstid: Dag
Möjlighet till distansarbete: Nej
Sista ansökningsdatum: Den 6 december 
Kontakt: TF rektor, Malin Eklund, malin.eklund2@norrkoping.se eller 011-153246


KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Norrköpings kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ämneslärare, 7-9 är 2023-12-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb