Förskollärare

Ledig tjänst på Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg

Sök ledigt jobb som Lärare i förskoleklass i Nordanstig. Nu finns det en ledig tjänst på Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning. Arbetet är 100%. Tillträde: Efter överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-26.

Hitta till arbetsplatsen på Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg

Arbetsplatsen hos Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg ligger i Nordanstig i Gävleborgs län.

Yrke Lärare i förskoleklass
Arbetsort Gävleborgs län – Nordanstig
Arbetsplats Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg
Organisationsnummer 2120002312 (Nordanstigs kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Efter överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-26

Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg Om oss
Nordanstigs kommuns utbildningsverksamhet har en pedagogisk riktning som bygger på heldagslärande, tillgänglighet och pedagogiskt ledarskap.

Personal i förskola, förskoleklass, grundskola och fritidshem ska samverka kring lärandet för att uppnå högre måluppfyllelse.

Förskolorna i kommunen är utspridda på flertalet orter. Alla förskolor har sedan flera år tillbaka arbetat för en likvärdighet mellan varandra i kvalitetsutvecklingen. Rektorer för förskolorna, utvecklingspedagog, specialpedagoger inom barnhälsan och pedagogiska ledare från alla förskolor samverkar kontinuerligt för att utveckla, förstärka och säkerställa en god kvalité i våra förskolor. Alla enheter får utrymme att forma sin verksamhet utifrån specifika förutsättningar utan att det inskränker på den totala kvalitén och likvärdigheten inom hela kommunen. Hos oss är medarbetarens engagemang och ansvar för verksamheten viktiga för den enskildes och verksamhetens utveckling.

Gnarps förskola är en av de större förskolorna i kommunen och ligger centralt i Gnarp, med ett nära samarbete med Gnarps skola som ligger intill. Vi strävar efter hög kompetens hos vår personal och har relativt hög andel legitimerade förskollärare.  

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med förskollärare och annan pedagogisk personal för att driva och ansvara för förskolans kvalitetsutveckling enligt läroplanens mål. Förskolan står i ett utvecklingsarbete som du kommer att få vara med och driva med möjlighet till att gå in i rollen som en av våra pedagogiska ledare. Kommande läsår har vi fokus på att utveckla våra lärmiljöer med fokus på språk och matematik. Du kommer att jobba för en helhetssyn på barnens utveckling och lärande där vi gemensamt formar våra mål som ska genomsyra ett helhetsperspektiv, 1-16 år för barnen. Du, tillsammans med dina kollegor samarbetar nära med rektor, utvecklingspedagog och barnhälsan. 

Dina kvalifikationer
Vi söker en legitimerad förskollärare med god erfarenhet av att leda kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen. Vi söker också dig som har erfarenhet av ett utforskande arbete som drivs av pedagogisk dokumentation. 

Meriterande
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete i förskolan. Det är också extra intressant om du har erfarenhet av att arbeta med olika kreativa och konstnärliga uttryckssätt.

Personliga egenskaper
Du har en vilja och vana att lyssna till barns tankar och ser olikhet som tillgång. Du är van att tänka kreativt och har god förmåga att inspirera och entusiasmera såväl barn som kollegor och ser leken som en viktig motor i undervisningen. Du har estetiskt perspektiv på lärande som bland annat innebär att du ser värdet av låta barnen använda en mångfald av uttryckssätt i undervisningen.

Övrigt
Provanställning i början av tjänsten kan komma att bli aktuellt. Vid eventuell intervju medtas aktuellt belastningsregister. Vi erbjuder våra medarbetare 2000kr i friskvårdsbidrag och möjligheten till semesterväxling. 

Vi ser fram emot att få dig som vår nya kollega!
Nordanstig Naturligtvis - Här förverkligar du dina livsdrömmar

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland nära Sveriges mittpunkt mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen sträcker sig från kusten med sandstränder och natursköna öar, till inlandets stora skogar med känsla av vildmark och möjlighet till både fiske och alpin skidåkning. Vi har prisvärda boenden både på landsbygden och i våra många små samhällen. Vårt rika kultur- och föreningsliv engagerar många av våra cirka 9500 invånare.

Vid rekrytering gör Nordanstigs kommun ett medvetet val gällande var vi vill exponera vår annons. Vi vill ej bli kontaktade av annonssäljare eller rekryteringsföretag.  
Är du intresserad av tjänsten på Nordanstigs Kommun, Utbildning, Gnarp Barnomsorg? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskoleklass är 2024-07-26.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb