Ämneslärare trä- och metallslöjd

Ledig tjänst på Nora kommun, Bildningsförvaltning

Sök ledigt jobb som Ämneslärare, 7-9 i Nora. Nu finns det en ledig tjänst på Nora kommun, Bildningsförvaltning i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. 40% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-01-08 , upphör: 2024-06-16 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Nora kommun, Bildningsförvaltning

Arbetsplatsen hos Nora kommun, Bildningsförvaltning ligger i Nora i Örebro län.

Yrke Ämneslärare, 7-9
Arbetsort Örebro län – Nora
Arbetsplats Nora kommun, Bildningsförvaltning
Organisationsnummer 2120002007 (Nora kommun)
Anställningsvillkor Deltid. 40% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-01-08 , upphör: 2024-06-16 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-12

Nora kommun, Bildningsförvaltning Karlsängskolan är en 7-9-skola belägen i centrala Nora dit de allra flesta av kommunens högstadieelever söker sig. Vi har ett stabilt och kompetent kollegium med hög behörighet präglat av flexibilitet och engagemang. Vi är organiserade i arbetslag och arbetar enligt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i de ämnen och grupper du ansvarar för tillsammans med erfarna kolleger i dina ämnen.
Du använder metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse.
Du skapar en miljö för lärande och stöttar elevers sociala utveckling.
Du arbetar och dokumenterar i verksamhetssystemen och håller dig uppdaterad om forskningsläget inom ditt verksamhetsområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och stabil och som har lätt att knyta kontakt med elever och vårdnadshavare. Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättning.

Legitimation inom ämnet är meriterande men inget krav.
Tidigare erfarenhet inom liknande tjänster är meriterande.

ÖVRIGT
Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi cirka 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.
Är du intresserad av tjänsten på Nora kommun, Bildningsförvaltning? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ämneslärare, 7-9 är 2023-12-12.

Sök andra jobb som ämneslärare, 7-9

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb