Rammakare/ Konstinramare

Ledig tjänst på Fotorama AB

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Nacka. Nu finns det en ledig tjänst på Fotorama AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-03-06.

Hitta till arbetsplatsen på Fotorama AB

Arbetsplatsen hos Fotorama AB ligger i Nacka i Stockholms län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Stockholms län – Nacka
Arbetsplats Fotorama AB
Organisationsnummer 5569667727 (Fotorama AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Vi söker en rammakare och medhjälpare till vår ramverkstad i Orminge/Saltsjö-Boo.

Dröj inte med att komma in med din ansökan då vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt och anställer så snart vi hittat rätt, vilket kan vara innan 6 mars som står som sista ansökningsdatum

Om oss:

Fotorama/ Min ram är en inramningverkstad med rymliga lokaler i Orminge. Våra kunder består av gallerier, konstnärer och företag som jobbar med konst online. Vi ramar och levererar samt packar och skickar. Det är roligt nu, för vi är i en expanderingsfas och vi vill gärna att du blir en kreativ del av vår utveckling.

Vi söker dig som kan arbeta effektivt och är stresstålig. Du kommer att jobba i ett team så därför är det nödvändigt att du är en bra lagspelare.

I första hand söker vi dig som är rammakare och har erfarenhet av att rama in konst. Men vi tittar även på ansökning från dig som är van att jobba med snickeri av något slag och att du gärna vill lära dig rammakaryrket.


Är du intresserad av tjänsten på Fotorama AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2024-03-06.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb