Järlahöjdens rektorsområde söker vikarierande lärare i musik

Ledig tjänst på Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola

Sök ledigt jobb som Grundlärare, 4-6 i Nacka. Nu finns det en ledig tjänst på Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: 2024-01-08 Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2023-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola

Arbetsplatsen hos Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola ligger i Nacka i Stockholms län.

Yrke Grundlärare, 4-6
Arbetsort Stockholms län – Nacka
Arbetsplats Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola
Organisationsnummer 2120000167 (Nacka kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 2024-01-08 Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Järla skola är en F-6 skola med ca 700 elever som ligger i centrala Nacka. Vi på enheten arbetar aktivt för att skapa en kunskapsmässig och trygghetsmässig helhet från förskoleklass till åk 6. På Järla skola finns även Nacka Musikklasser åk 4-6.(Inledning - se info ovan i hjälprutan)

Ditt uppdrag
Vill du arbeta i ett team med andra passionerade pedagoger och elever i nacka? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig! Som musiklärare på järlahöjdens rektorsområde kommer du att undervisa på järla skola och jarlabergs skola.

Du ansvarar för undervisningen i musik och har proffsiga kollegor i Nacka Musikklasser att samarbeta med. Tjänsten är ett vikariat from 231106 tom 240614.


Är det här du?
Vi tror att du har en passion för att arbeta med ungdomar, har kunskap och erfarenhet inom musik och utveckla undervisningen. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där du kan göra skillnad för ungdomarna i nacka.  

Din erfarenhet
Vi önskar att du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. 

Vi erbjuder 
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Tjänsten är ett vikariat tom 240615 eller enligt överenskommelse.

Intresserad? 
Om du vill bli en del av Järlahöjdens rektorsområde, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på ann-christin.mouantri@nacka.se, 08-7189792.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2023-12-31.”

 

 

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Järla skola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, 4-6 är 2023-12-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb