Handyman/Flyttkarl - Nacka

Ledig tjänst på Simplex Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud i Nacka. Nu finns det en ledig tjänst på Simplex Bemanning AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-15.

Hitta till arbetsplatsen på Simplex Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Simplex Bemanning AB ligger i Nacka i Stockholms län.

Yrke Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Arbetsort Stockholms län – Nacka
Arbetsplats Simplex Bemanning AB
Organisationsnummer 5590010277 (Simplex Bemanning AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-15

Simplex Bemanning AB

Är du händig och fysiskt aktiv? Drömmer du om ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då kan denna tjänst som Handyman/Flyttkarl vara något för dig!

Om jobbet

Denna roll passar dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med allt från mindre monteringar och underhåll till att assistera vid flyttuppdrag hos våra kunder. Denna roll ger dig chansen att utvecklas och arbeta i en härlig grupp av människor.

Du utgår från vårt kontor i Nacka och åker sedan ut på uppdrag runt omkring i hela Stockholm.

Arbetsuppgifter

 • Montering
 • Flyttarbete
 • Hantering av verktyg och utrustning
 • Kommunicera med kunder på ett professionellt sätt

Om dig

Vi söker dig som har praktisk arbetserfarenhet av liknande arbete. Du är fysisk aktiv, noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha ett positivt kundbemötande och en bra inställning.

Kravprofil

 • Kunna tala och skriva svenska obehindrat
 • Fysiskt aktiv och kunna hantera tunga lyft
 • Positiv och prestigelös
 • God arbetsmoral
 • B-körkort

Meriterande

 • Tidigare arbetat med flytt och/eller montering
 • Verktygsvana
 • Tidigare erfarenhet av att köra lätt lastbil

Arbetstider: Arbetet är förlagt vardagar under dagtid med varierande arbetstider

Plats: Finnboda Hamn, Nacka

Lön: Enligt överenskommelse

Vi tillsätter tjänsten så fort rätt kandidat hittats. Vänta inte med din ansökan!

Om oss

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter.

Idag ser ni våra konsulter arbeta på allt från terminaler och byggarbetsplatser till lager och flyttfirmor. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!


Är du intresserad av tjänsten på Simplex Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud är 2024-06-15.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb