Produktionsledare

Ledig tjänst på CFL cargo Sverige AB

Sök ledigt jobb som Transportledare i Nässjö. Nu finns det en ledig tjänst på CFL cargo Sverige AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-13.

Hitta till arbetsplatsen på CFL cargo Sverige AB

Arbetsplatsen hos CFL cargo Sverige AB ligger i Nässjö i Jönköpings län.

Yrke Transportledare
Arbetsort Jönköpings län – Nässjö
Arbetsplats CFL cargo Sverige AB
Organisationsnummer 5561456236 (Cfl Cargo Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-13

CFL cargo Sverige AB

Är du en person som gillar att lägga pussel, är lagspelare samt har goda egenskaper som ledare? Passa då på och sök jobbet som produktionsledare till oss på CFL cargo i Nässjö.

Det här är CFL cargo Sverige

CFL cargo Sverige, med huvudkontor i Nässjö, är ett dotterbolag till CFL cargo i Luxemburg. CFL cargo Sverige är ett järnvägsföretag som tillhandahåller dragtjänster för godståg på den svenska marknaden, i synnerhet intermodala transporter från och till Göteborgs hamn samt virkestransporter i södra och mellersta Sverige.

CFL cargo Sverige omsätter ungefär 200 miljoner kronor och antalet anställda är 64 varav 49 lokförare och 15 kontorsanställda. Kontorspersonalen är placerade på huvudkontoret i Nässjö, medan förarna är stationerade över hela landet.

Vår kultur

Vi är övertygade om att en framgångsrik arbetskultur bygger på öppenhet, samarbete och innovation. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje individ uppmuntras att växa och trivas. CFL cargo Sverige är engagerade i att skapa en säkerhetskultur där aktivt deltagande och ansvarstagande uppmuntras.

Fokus i din roll

Du kommer ingå i ett team bestående av totalt fyra produktionsledare, fyra trafiksamordnare och en produktionschef. Som produktionsledare är du närmaste chef över en grupp lokförare och tillsammans med de andra produktionsledarna turas ni om att ha det operativa ansvaret över produktionen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att skapa arbetsscheman för våra lokförare samt planera att lok och vagnar utnyttjas på ett kostnadseffektivt sätt.

Du arbetar dagtid, men är ibland tillgänglig övriga tider för att kunna stötta trafiksamordnaren vid större produktionsstörningar.

Om vi får önska

Vi vet ännu inte vem du är, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare:

• Erfarenhet av att vara chef eller ledare,

• Erfarenhet av järnvägsproduktion, industriell logistik (produktionsfunktion/ledningsfunktion) eller motsvarande,

• Erfarenhet av att arbeta med ledningssystem (ISO, säkerhetsstyrning, etc.)

• God datorvana i MS Office,

• Svenska och engelska i tal och skrift.


Är det rätt plats för dig?

För att trivas och lyckas i den här rollen ser vi att du är en trygg och stresstålig person som känner stort ansvarstagande och kan ta självständiga beslut. Du gillar problemlösning vilket är en viktig egenskap vid planering av fordonsflottan och personalscheman.

Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Bra att veta

• Placeringsort Nässjö

• Tillsvidareanställning, heltid

• Du rapporterar till produktionschefen

• Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande

• Vid frågor, kontakta Mikaela Schön 070-319 19 60Är du intresserad av tjänsten på CFL cargo Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Transportledare är 2024-06-13.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb