Vi söker förskollärare till Sandsjöfors förskola.

Ledig tjänst på Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Nässjö. Nu finns det en ledig tjänst på Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-09.

Hitta till arbetsplatsen på Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen ligger i Nässjö i Jönköpings län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Jönköpings län – Nässjö
Arbetsplats Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000548 (Nässjö kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Vi är Nässjö kommuns förskolor. Här jobbar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat uppdrag samt hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Och nu letar vi efter dig!

Sandsjöfors är en naturskön kransort i Nässjö kommun. Förskolan har ljusa, moderna och anpassade lokaler.

Förskolan arbetar med hållbarhet och återbruk. Tillsammans utforskar vi nya sätt att tänka och använda material i omgivningen. Visionen är att skapa en nyfikenhet där kreativiteten inte sätter några gränser. Miljön ska vara meningsskapande för våra barn där vi lär i ett samspel där alla ska känna att de kan lyckas och utmanas. Det är genom lek och glädje barnen utvecklas och lärandet sker.
Sandsjöfors förskola är en mindre enhet som består av två avdelningar. Avdelningarna delas in i mindre grupper och arbete i mindre sammanhang är en norm på förskolan. Här kommer du att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att prova dina idéer. Sådant gillar vi! Vill du vara med och bidra?

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande, för varje barn och för hela barngruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål och läroplan.

Du tar ansvar för hela förskolan och förstår att du tillsammans med övriga förskollärare på förskolan är pedagogiskt ansvariga för alla barn. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och eftersträvar ständigt att utveckla dig själv i ditt yrke som förskollärare. Du står stadigt vid förändringar och har förmåga att följa och skapa förståelse över fattade beslut.
Du är intresserad av inriktningen hållbarhet och återbruk och strävar efter att utveckla och utvecklas inom det.

Förskolans arbete präglas av ett hållbart förhållningssätt där vi fortfarande utvecklas och utvecklar vårt arbetssätt.

För att tjänsten ska gälla tills vidare krävs att du har förskollärarlegitimation.


KVALIFIKATIONER
För oss är det viktigt med erfarenhet, men det är ännu viktigare att du är rätt person. Det viktiga är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra hos och tillsammans med oss.

Vi söker dig nyexaminerad eller legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar, har god samarbetsförmåga och har en förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är medforskande och reflekterande samt vågar prova på lösningar som driver förskolans utbildning framåt. Genom din öppenhet och nyfikna förhållningssätt vågar du förändra det som behöver förändras.
Det är en självklarhet för dig att systematiskt utvärdera och kvalitetshöja utbildningen och att du ser digitalitet som en naturlig del i undervisningen, samt att du har ett intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och sprida kunskap och erfarenheter till dina kollegor.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Rekrytering sker löpande.
Är du intresserad av tjänsten på Nässjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-09.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb