Städerska, Lokalvård 1 Mora

Ledig tjänst på Region Dalarna

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Mora. Nu finns det en ledig tjänst på Region Dalarna i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100% , Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Region Dalarna

Arbetsplatsen hos Region Dalarna ligger i Mora i Dalarnas län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Dalarnas län – Mora
Arbetsplats Region Dalarna
Organisationsnummer 2321000180 (REGION DALARNA)
Anställningsvillkor 100% , Tillträde enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Region Dalarna

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning. Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot

beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobbStäderska, Lokalvård 1 Mora

Arbetsuppgifter


Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor ska

bemötas.

Inom Regionservice lokalvård kommer du att arbeta i vårdmiljö.

Som lokalvårdare kommer du att utföra lokalvård inom regelmässig städning. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Arbetstiderna är i huvudsak eftermiddag- och Kvällstjänstgöring.

Anställningen gäller vikariat. Anställningen inleds med introduktion och utbildning.

Anställningarna avser 100%


Övrig information
Kvalifikationer


Som person är du social och utåtriktad. Att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din

vardag. Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år. Du genomför eller har genomfört en gymnasial utbildning inom exempelvis hotell- och restaurang, turismnäring, vård eller liknande. Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård eller det som arbetsgivaren bedömer

som likvärdigt.


Ansökan


Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.


Är du intresserad av tjänsten på Region Dalarna? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-10-08.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb