Personlig assistent till tjej i Mora

Ledig tjänst på Vi Omsorg i Sverige AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Mora. Nu finns det en ledig tjänst på Vi Omsorg i Sverige AB i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-28.

Hitta till arbetsplatsen på Vi Omsorg i Sverige AB

Arbetsplatsen hos Vi Omsorg i Sverige AB ligger i Mora i Dalarnas län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Dalarnas län – Mora
Arbetsplats Vi Omsorg i Sverige AB
Organisationsnummer 5560428517 (Vi Omsorg i Sverige AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-07-28

Vi Omsorg i Sverige AB Jag är en aktiv tjej på 30 år med autism och utvecklingsstörning.
På vardagarna är jag tillsammans med min assistent på daglig verksamhet. På min fritid tycker jag om olika utomhusaktiviteter, att åka på utflykter, simma & bada, måla, sjunga och pyssla.

Jag behöver ditt stöd i allt som hör vardagen till. För mig är det viktigt med en lugn och trygg tillvaro med fasta rutiner, samtidigt som jag vill ha stimulerande och, till viss del, utvecklande aktiviteter.

Är det här du?
Jag söker en lugn, alert och tålmodig kvinna. Det är viktigt att du har en positiv attityd och tycker om att jobba med människor. Hos mig kan dagarna vara både fartfyllda och stillasittande. Så du behöver vara öppen för varierande arbetsdagar. Körkort B är ett krav eftersom att du kommer få köra min bil.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Vikariat med chans till schemarad. Arbetstiden är förlagd på dygnspass (kl 9.00-9.00) med väntetid.

_______________________________________

Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

En utvecklande och lärorik arbetsmiljö

Kollektivavtal

Förmånskort

Aktiviteter för både kunder och assistenter

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.viomsorg.se (http://www.viomsorg.se/)

_______________________________________

Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning

För att kunna få en anställning hos oss behöver du vara 18 år eller äldre. Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sker löpande. Så ansök redan idag.
Är du intresserad av tjänsten på Vi Omsorg i Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-07-28.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb