Barnskötare i skola/fritidshem

Ledig tjänst på Markaryds kommun

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Markaryd. Nu finns det en ledig tjänst på Markaryds kommun i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-30.

Hitta till arbetsplatsen på Markaryds kommun

Arbetsplatsen hos Markaryds kommun ligger i Markaryd i Kronobergs län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Kronobergs län – Markaryd
Arbetsplats Markaryds kommun
Organisationsnummer 2120000654 (Markaryds kommun)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Markaryds kommun Markaryds skola är beläget i centrala Markaryd med naturen alldeles inpå knuten. På skolan går det ca 360 elever från förskoleklass till år 6 och det finns fyra fritidsavdelningar. Genom ett nära samarbete, både inom och mellan arbetslagen, arbetar vi gemensamt för att våra elever ska må bra och lära under hela dagen. Tillsammans med arbetslagen på Fritidshemmet och kollegorna på F-6 skapar vi de bästa förutsättningarna för eleverna.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten kan förändras beroende på de sökande men innebär i huvudsak arbete som barnskötare i fritidshem och skola. Du ansvarar även för att utveckla undervisningen och nå högre måluppfyllelse för eleverna på lågstadiet. Vi ser gärna att du intresserar dig för IKT och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i din undervisning, då detta är prioriterade områden i kommunen. Du är med och utvecklar arbetslag, arbetssätt och arbetsformer, både med ett helhetsperspektiv och på individnivå tillsammans med dina kollegor. Vi anser att samarbete och eget ansvar är en förutsättning för bästa resultat i arbetet. 


Kvalifikationer
Du har en utbildning till barnskötare och erfarenhet och förmåga att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med ledning och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, personal och föräldrar. Ett inkluderande förhållnings- och arbetssätt är ett grundläggande krav.Vid en anställning ska du visa upp giltigt utdrag ur belastningsregistret. 

Vad erbjuder vi?
Tjänsten tillsätts under förutsättning att sökande motsvarar önskade kvalifikationer och personlig lämplighet och att erfordelig beslut fattas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde från och med höstterminen 2022.

Sista ansökningsdag är 2022-06-30. Intervjuer kan komma att ske löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Vi ser fram emot en ansökan från just dig! Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.


 

Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.
Är du intresserad av tjänsten på Markaryds kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2022-06-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Ljungby
  Barnskötare

  Ledigt jobb som barnskötare på Ljungby kommun i Ljungby

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Växjö
  Barnskötare

  Ledigt jobb som barnskötare på Rottne Förskola AB i Växjö

  Sök jobbet som barnskötare