Förskollärare, Träslövsläge (Hajvägens förskola alt. Knarråsens förskola)

Ledig tjänst på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Mark. Nu finns det en ledig tjänst på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 10-30% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2023-10-20 Enligt överenskommelse, upphör: 2023-12-22 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2023-09-29.

Hitta till arbetsplatsen på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen

Arbetsplatsen hos Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen ligger i Mark i Västra Götalands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Mark
Arbetsplats Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen
Organisationsnummer 2120001249 (Varbergs kommun)
Anställningsvillkor Deltid. Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 10-30% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2023-10-20 Enligt överenskommelse, upphör: 2023-12-22 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?

I Träslövsläge, strax söder om Varbergs centrum, finns skog, ängar, strand och hav runt husknuten. Förskolorna Hajvägen och Knarråsen har plats för ca 60 barn vardera i åldrarna 1-5 år och pedagogerna arbetar i arbetslag och par, samt på olika sätt med barnen i mindre grupperingar under olika delar av dagen. De båda förskolorna har samma chef och utgör ett gemensamt förskoleområde. Samarbete och utbyte sker mellan pedagogerna på de båda förskolorna, bl. a genom gemensamma utvecklingsarbeten och vissa pedagogiska möten. På förskolornas gårdar och i närmiljön finns det gott om utrymme för en stimulerande och utvecklande uteverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som förskollärare och ha din placering på en av förskolorna under 1-2 dagar per vecka och med ansvar för att verksamheten bedrivs i enlighet med våra styrdokument. Du förväntas bidra med att stödja och stimulera barns utveckling och lärande utifrån förskolans läroplan samt har i uppdrag att anpassa undervisningen till barnens förutsättningar, behov och intressen. Förskolornas övergripande fokusområde är "samspel genom kommunikation". Vi arbetar tematiskt i projekt och dokumenterar systematiskt vårt kvalitetsarbete för att tydliggöra hur arbetet kan gå vidare samt för att utveckla och säkerställa verksamhetens kvalité. Vi är nyfikna på vad just du kan och vill bidra med i arbetet! Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare.

Du vill och kan arbeta medvetet med barnet i centrum, för att leda barns lärande samt bidra till utvecklande pedagogiska processer i samspel med såväl barn som vuxna. Du har ett inkluderande förhållningssätt och ser det som självklart att möta och utmana alla barns intressen och förmågor. Du förväntas jobba med läroplanen i fokus samt att jobba med barn i alla åldrar inom förskolan krävs. Kunskaper i TAKK är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT
1-2 tjänster.

Rekrytering kommer ske löpande under annonseringstiden så ansök snarast. Tjänstgöringsgraden kommer bli mellan 10-30% och fördelas på 1-3 dagar per vecka, vilket kan innebära vissa korta arbetspass. Arbetstiden kan variera mellan olika veckodagar och förläggas mellan 6.15-18.15 vilket innebär att du behöver vara tillgänglig måndag-fredag dessa tider. Anställning enligt bilaga D med 30 minuters inställelsetid erbjuds. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Är du intresserad av tjänsten på Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-09-29.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb