Spontanansökan

Ledig tjänst på Fiskarhedens Trävaru AB

Sök ledigt jobb som Sågverksarbetare i Malung-Sälen. Nu finns det en ledig tjänst på Fiskarhedens Trävaru AB i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Fiskarhedens Trävaru AB

Arbetsplatsen hos Fiskarhedens Trävaru AB ligger i Malung-Sälen i Dalarnas län.

Yrke Sågverksarbetare
Arbetsort Dalarnas län – Malung-Sälen
Arbetsplats Fiskarhedens Trävaru AB
Organisationsnummer 5560898719 (Fiskarhedens Trävaru AB)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-30

Fiskarhedens Trävaru AB Fiskarhedens Trävaru AB är ett av Sveriges största och modernaste privatägda sågverk. Sågverket ligger ett stenkast från Vasloppsstarten i Transtrand i Dalarna. Med ca 160 anställda är Fiskarheden det största industriföretaget i Malung- Sälens kommun. Varje år producerar vi mer än 380 000 kubikmeter furu- och granvirke. Mer än 80% av produktionen har köpare utanför Sveriges gränser. Hållbarhet genom hela produktionskedjan är mycket viktigt för oss. Vår verksamhet är både spårbarhets- och skogsbrukscertifierad. Grundpelarna i företagskulturen är inkluderande, gemensamt och hållbart. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga i verksamheten. Fiskarhedens Trävaru AB står för nytänkande med ansvar för en hållbar framtid.

Vi är i en expansiv fas och behöver ofta ny personal, vill du jobba hos oss är du varmt välkommen att lägga in ditt CV och några rader om dig själv här!

Kompetenser vi vanligen söker:

Operatör/Sågverksarbete
Mekaniker
Truckförare
Elektriker
Virkesköpare
Administration

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket jobb som passar dig bäst. Vi erbjuder dig ett roligt och självständigt jobb i ett härligt team där alla hjälps åt och drar åt samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi är nu i spännande fas och behöver med jämna mellanrum ny personal. Vill du jobba hos oss är du varmt välkommen att skicka in en spontan ansökan till oss.

Vi ser att du är ansvarsfull och trivs med att arbeta för kvalitet och säkerhet. Som person ser du problemlösning som en utmaning och har sinne för ordning och reda. Viktigt är att du vill utvecklas inom området.

Du är en lagspelare och behöver vara lyhörd för verksamhetens behov då du har frekvent kontakt med flera olika avdelningar.

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom relevant inriktning eller det som bedöms som likvärdigt.
Är du intresserad av tjänsten på Fiskarhedens Trävaru AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sågverksarbetare är 2024-09-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Malung-Sälen
  Spontanansökan

  Ledigt jobb som sågverksarbetare på Fiskarhedens Trävaru AB i Malung-Sälen

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som sågverksarbetare