Plåtslagare till produktion i Lomma

Ledig tjänst på ReQruitify by Scania Bemanning

Sök ledigt jobb som Tunnplåtslagare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på ReQruitify by Scania Bemanning i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-14.

Hitta till arbetsplatsen på ReQruitify by Scania Bemanning

Arbetsplatsen hos ReQruitify by Scania Bemanning ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Tunnplåtslagare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats ReQruitify by Scania Bemanning
Organisationsnummer 5593750358 (Scania Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.Om kundföretagetKundföretagetär ett innovativt och expanderande företag som producerar, lagerhåller och säljer helhetslösningar inom ventilationsbranschen. De har funnits på marknaden i över 70 år och ser positivt på företagets fortsatta utveckling.ArbetsuppgifterDu kommer främst att arbeta med produktion av kanalsystem. I processen arbetar du bland annat med såg (maskin), plasmabrännare, och annan tunnplåtsbearbetning.Krav• Gott förhållningssätt och god samarbetsförmåga med kollegor• Tidigare erfarenhet inom industri/produktion• Flexibel gällande arbetsuppgifter• Morgonpigg då arbetet startar 06.45• Inte rädd för att bli smutsig (då man arbetar iverkstadsmiljö)• Goda kunskaper i svenska och gärna baskunskaper i engelskaMeriterande• Tidigare arbetat med plasmaskärare och/eller plåtslagare• Erfarenhet som maskinoperatör• B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: 8 januari 2024Ort: LommaArbetstider: M-To: 06.45 - 16.00 F:06.45 - 14.45Omfattning: HeltidDin profilSom person är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta. Du besitter god förmåga att hantera verktyg och ser inte teknik som någonting skrämmande. Du tycker om att arbeta i team och har rätt inställning till arbete och kollegor.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på ReQruitify by Scania Bemanning? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tunnplåtslagare är 2024-04-14.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb