1-0-0-1-0 Teknikinformatör

Ledig tjänst på Infotiv

Sök ledigt jobb som Teknikinformatör i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Infotiv i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Infotiv

Arbetsplatsen hos Infotiv ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Teknikinformatör
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Infotiv
Organisationsnummer 5566637020 (Infotiv Information & Design AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Infotiv 1-0-0-1-0

Vad betyder den här sifferraden för dig? Oavsett om det är en binär serie, en gammal låttitel från Adolfsson & Falk eller om det är synonymt med någonting digitalt så är det redan idag en stor del av vår vardag, och det finns inget som säger att det kommer att minska.

Det digitala slår även igenom inom produktinformation där det blir allt vanligare att vi skriver och hanterar information på samma sätt som utvecklare, så kallad Doc as Code. Därför söker vi nu teknikinformatörer som både kan och gillar att prata front-end och github.

Om tjänsten

På Infotiv Information & Design sysslar vi med produktinformation, det vill säga att vi hjälper våra kunder med att beskriva och förklara hur deras produkter fungerar, används och supportas.

Vår kundbas växer stadigt och vi skaffar fler och fler kunder inom IT-segmentet där stort fokus ligger på att beskriva system och framför allt tjänster istället för mer traditionella fysiska produkter.

Hos oss tillhör du en grupp kunniga kollegor, både juniora och seniora. Du sitter tillsammans med våra kunder och utgör länken mellan tekniska experter och användare genom att i ord och bild beskriva produkterna på ett så kärnfullt och pedagogiskt sätt som möjligt.

Du är den sista länken innan informationen går ut till användarna, så de dagliga uppgifterna består utöver informationsproduktion även av koordinering och att aktivt arbeta för att minimera antalet fel. Drivs du av att hjälpa till och bidra så är det en rolig och spännande utmaning där du snabbt lär dig kundernas produkter, får en god inblick i hur de används och bygger kompetens som långsiktigt kommer ge dig stor möjlighet att utvecklas hos oss.

Om dig

Som konsult skall du trivas med okända omgivningar och komplexa utmaningar. Du skall ha ett eget driv och ett engagemang och du ska förstå att det är ett serviceyrke.

På Infotiv Information & Design anser vi att det är konsultrollen som är yrkesvalet - alla uppdrag oavsett inriktning är kompetensutvecklande.

Vi ser gärna att du vill utvecklas inom flera av våra kompetensområden och branscher. Din relation med våra konsultchefer och säljare är personlig, och de drivs av att hitta passande utmaningar åt dig som du kanske själv inte ens tänkt på.

Vi värderar goda, långsiktiga kundrelationer och att vara professionella i allt vi gör. Det är därför viktigt att du delar dessa värderingar, och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet hos dig som sökande.

Oavsett om du jobbar på plats hos en av våra kunder eller jobbar i ett av våra interna team har du alltid tryggheten och stödet från Infotiv i ryggen.

”Charmen med Infotiv är att varje kollega har unika kunskaper vilket ger en spännande bredd på uppdragsutbudet och samtidigt en gemenskap där vi kompletterar varandra.”
- CE, senior kommunikatör

Kompetenser

• Akademisk utbildning mot någon av följande inriktningar; interaktionsdesign, data eller elektronik
• Grundläggande kunskaper inom UX-writing
• Grundläggande kunskaper inom programmering – JAVA är ett stort plus
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Kunskaper om STE och Doc as Code är meriterande

Egenskaper

Som person skall du:

• Drivas av att hjälpa till och komma med innovativa lösningar
• Vara strukturerad, snabbt se mönster och samband
• Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ
• Vara social och både vilja och kunna arbeta tillsammans i grupp
• Vara duktig på att kommunicera tydligt, både verbalt och skriftligt
• Ha ett intresse för teknik och tycka att det är kul att förstå hur saker faktiskt fungerar

Meriter

• Några års arbetslivserfarenhet, gärna kopplad till produktinformation inom IT
• Kunskap om eller erfarenhet av e-handel
• Erfarenhet kopplad till IT och mjukvaror

Mer om Infotiv

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker.

Tycker du Infotiv låter intressant för dig? Känner du igen dig i det vi beskriver här? Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eftersom vi enligt GDPR inte har rätt att spara CV och personlig information när vi får detta skickat till oss via e-post.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Välkommen att kontakta Cecilia Idén, cecilia.iden@infotiv.se om du har några frågor.
Är du intresserad av tjänsten på Infotiv? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Teknikinformatör är 2021-10-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.