Tandsköterska till Tandvårdcentralen

Ledig tjänst på TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB

Sök ledigt jobb som Tandsköterska i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-01-16.

Hitta till arbetsplatsen på TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB

Arbetsplatsen hos TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Tandsköterska
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB
Organisationsnummer 5567569024 (Tandvårdcentralen Akut Mottagning Malmö AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-01-16

TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB

Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 4 tandläkare , 4 tandsköterskor och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och externa utbildningar samt ett attraktivt förmånspaket, som man får nyttja fullt ut efter 6 månader. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska .Om du är nyutexaminerad får du introduktion och en handledare med erfarenhet.Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

God datorvana och erfarenhet är en merit om du ska söka tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer ha varierande uppgifter såsom assistans,sterilarbete och receptionsuppgifter.


Är du intresserad av tjänsten på TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tandsköterska är 2024-01-16.

Sök andra jobb som tandsköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb