Systemutvecklare till företag i centrala Malmö

Ledig tjänst på StudentConsulting

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på StudentConsulting i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Tillsvidareanställning Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-10.

Hitta till arbetsplatsen på StudentConsulting

Arbetsplatsen hos StudentConsulting ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats StudentConsulting
Organisationsnummer 5566747449 (Studentconsulting Sweden AB (Publ))
Anställningsvillkor Tillsvidareanställning Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-10

StudentConsulting Är du en erfaren utvecklare som letar efter nästa steg i din karriär? Trivs du i ett mindre team där du får möjlighet att ta stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund som har kontor i centrala Malmö letar just nu efter en medarbetare till sitt IT-team. Det är ett mindre team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med systemutveckling och underhåll av deras befintliga system. Du kommer arbeta i Filemaker Pro, SQL, PHP och JavaScript, bland annat och erfarenhet av dessa är ett krav för att lyckas i tjänsten.

Detta är en heltidstjänst förlagd till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag. Du kommer utgå från företagets kontor i Malmö men har möjlighet att arbeta på distans.

Din profil
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med utveckling och underhåll av system. Vi ställer inga krav på utbildning utan erfarenhet kan kompensera detta.
- Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med Filemaker Pro, SQL, PHP, JavaScript, XML
- Kunskaper i Docker är meriterande
- Du är flytande i tal och skrift i engelska.

Som person är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig samt omprioritera dina arbetsuppgifter om behov uppstår. Vi ser att du är en person som kan hitta lösningar utanför boxen och har en god problemlösningsförmåga. Eftersom du kommer arbeta i ett mindre team är din kommunikationsförmåga av största vikt då ni arbetar tätt tillsammans dagligen.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
Är du intresserad av tjänsten på StudentConsulting? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2024-03-10.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb