Hälsosamtalsledare till Liwia Vårdcentral

Ledig tjänst på Liwia Vårdcentral

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Liwia Vårdcentral i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Liwia Vårdcentral

Arbetsplatsen hos Liwia Vårdcentral ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Liwia Vårdcentral
Organisationsnummer 5592734197 (MCH AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning i det förebyggande arbetet med Riktade Hälsosamtal.

Arbetet utgår ifrån förfrågningsunderlag för hälsovalet där, i dagsläget ingår grupperna 40-, 50-åringar. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team

Arbetsschema läggs upp i samråd med dig och den tillgänglighet du har. Det finns möjlighet att genomföra Hälsosamtalet digitalt med patienterna.


Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som redan arbetar eller har arbetat med Riktade Hälsosamtal och som har ett stort intresse för förebyggande hälsoarbete på primärvårdsnivå.


Du som söker ska vara godkänd samtalsledare inom Riktade hälsosamtal och därmed uppfyller följande krav:

- du är legitimerad och medicinskt utbildad (sjuksköterska, arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut eller läkare)

- du har gått Region Skånes grundutbildning i Motiverande samtal (3 dagar).

- du har gått Region Skånes två-dagarsutbildning i metoden Riktade Hälsosamtal.


För att trivas i rollen som Hälsosamtalsledare ser vi att du är en engagerad, driven och flexibel person som är lätt att samarbeta med. Vidare deltar och bidrar du aktivt i förändrings- och utvecklingsarbetet inom området. Du är också lösningsfokuserad och vill vara en del av vårt team! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!
Är du intresserad av tjänsten på Liwia Vårdcentral? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-05-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb