Sjuksköterska till Akutmottagning BUP i Malmö

Ledig tjänst på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-25.

Hitta till arbetsplatsen på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel

Arbetsplatsen hos Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel
Organisationsnummer 2321000255 (REGION SKÅNE)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett genuint intresse för psykiatrisk omvårdnad? Söker du en arbetsplats med god stämning och positiv kultur? Då kan det vara dig vi söker!

Inom barn- och ungdomspsykiatrins verksamhetsområde heldygnsvård Malmö, finns det en akutmottagning, en akutavdelning och två vårdavdelningar. Området innefattar även Velandergården och de regionala teamen; BUP Trauma, Teamet för psykos och bipolära tillstånd samt Könsidentitetsmottagningen. Alla verkar regionövergripande.

Till akutmottagningen kommer barn och ungdomar som behöver akut psykiatrisk vård. Vi har öppet dygnet runt och tar emot patienter från hela Skåne vid till exempel akut suicidrisk, livshotande ätstörning, akuta symtom på mani, vanföreställningar eller psykos. Din insats gör stor skillnad. Mycket handlar om att lyssna och vara närvarande. Här får du använda hela din kompetens i mötet med varje ungdom och snabbt bygga allians för att möta barnet där det är.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av ett stimulerande och meningsfyllt arbete med barn- och ungdomar samt deras familjer. Arbetet på akuten är varierande och du kommer arbeta med bedömning, triagering (med RETTS triagesystem i nära samarbete med läkare), krisintervention och ge råd och stöd såväl på plats som i telefon. Du gör strukturerade suicidriskbedömningar och utifrån triage och vårdnivå erbjuds vård. Vården kan vara psykoedukativa insatser (efter standardiserade vårdprocesser, SVP), stödjande samtal, familjeintervention, kris- eller kommunikationsplan. Primärjouren finns på plats dygnet runt några meter från akutmottagningen för att kunna stötta dig. Du arbetar även nära teamet på akutavdelningen och socialtjänsten som är en viktig samarbetspartner.

Arbetstiden är schemalagd dag, kväll och helg.

Sex månaders provanställning kan eventuellt komma att tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du specialistutbildning inom psykiatri ser vi det som meriterande för tjänsten. Lika så är det en fördel om du gjort grundläggande utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) steg 1. Vi ser därtill gärna att du har erfarenhet av dokumentationsprogrammet Melior.

Som person är du trygg i din yrkesroll samt tycker om och har god förmåga att samarbeta med andra. Därtill har du ett öppet sinne för att lära dig nya saker. Kan du se dig som medarbetare i vårt team? Då hoppas vi få möjlighet att lära känna dig! Vi är måna om att hitta rätt person och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Är du intresserad av tjänsten på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-04-25.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb