Forskningssjuksköterska till Reumatologimottagning i Malmö

Ledig tjänst på Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS

Arbetsplatsen hos Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS
Organisationsnummer 2321000255 (REGION SKÅNE)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-05

Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS Gör skillnad. Varje dag.

Är du utbildad sjuksköterska och vill vara en betydelsefull del av att driva forskningen framåt? Önskar du dessutom att göra det i en miljö som präglas av goda samarbeten och spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara vår nya kollega! Vi ser nu framemot att välkomna en forskningssjuksköterska med huvudsaklig placering i Malmö.

Enheten för reumatologi har öppenvårdsverksamhet fördelad i Lund och Malmö. Till öppenvården kommer våra patienter för läkarbesök, sjuksköterskebesök, infusioner eller besök till rehabilitering samt kompletterande undersökningar hos undersköterskan. Vi bedriver såväl länssjukvård som högspecialiserad vård för patienter med reumatologiska sjukdomar.

Vi arbetar tvärprofessionellt och teambaserat med patienten i centrum och är en forskningsintensiv enhet med flera pågående forskningsprojekt. Modern reumatologisk behandling har under senare tid förbättrat patienternas prognos avsevärt och flertalet patienter sköts idag via reumatologens öppenvårdsverksamhet.

Utvecklingen pågår ständigt gällande både den medicinska behandlingen och rehabiliteringsinsatser. Interna och externa utbildningar inom reumatologi erbjuds regelbundet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig forskningssjuksköterska med erfarenhet då vi ska utveckla våra sjuksköterskemottagningar. Förutom läkemedelsuppföljningar och omvårdnad vid reumatologi arbetar du tillsammans med hela teamet kring sunda levnadsvanor.

Rollen som forskningssjuksköterska hos oss innefattar arbete med kliniska prövningar för patienter som ingår i Fas 2 och Fas 3-studier. I det här arbetet ingår provtagning, hantering av prover samt läkemedelsinformation bland annat i form av uppföljning av läkemedel i olika IT-system. Som namnet antyder har du även stora möjligheter att delta i spännande forskningsprojekt. I öppenvården träffar du patienter på både infusionsenheten och sjuksköterskemottagning. På vår infusionsenhet ger vi flera olika intravenösa behandlingar. Till sjuksköterskemottagningen kommer våra patienter för informationssamtal om nya läkemedel samt läkemedelsuppföljning. Rådgivning är en stor del av arbetet och den sker både via telefon och 1177.

Här arbetar vi alla tätt ihop för att varje dag skapa en ännu bättre mottagning för såväl patienter som medarbetare. I teamet ingår läkare, sekreterare, rehab och sjuksköterskor på mottagningen. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket som sjuksköterska. För tjänsten krävs språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För våra forskningsprojekt är engelska meriterande. Vi ser det även som en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med kliniska prövningar.

Du som söker är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du trivs i en varierande arbetsroll med olika arbetsuppgifter. Vidare är du positiv, social och bidrar till ett gott arbetsklimat. Givetvis arbetar du efter Region Skånes värderingar. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser framemot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Är du intresserad av tjänsten på Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-05.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb