Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ledig tjänst på Veterankraft AB

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Veterankraft AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2023-12-19.

Hitta till arbetsplatsen på Veterankraft AB

Arbetsplatsen hos Veterankraft AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Veterankraft AB
Organisationsnummer 5567677694 (Veterankraft AB)
Anställningsvillkor Deltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-19

Veterankraft AB Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Veterankraft AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2023-12-19.

Sök andra jobb som reparationssnickare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Malmö
  Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

  Ledigt jobb som reparationssnickare på Veterankraft AB i Malmö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som reparationssnickare