Vi söker erfaren Kantpressare

Ledig tjänst på Prowork Kompetens

Sök ledigt jobb som Rörbockare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Prowork Kompetens i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-01.

Hitta till arbetsplatsen på Prowork Kompetens

Arbetsplatsen hos Prowork Kompetens ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Rörbockare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Prowork Kompetens
Organisationsnummer 5592054091 (Prowork Göteborg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-01

Prowork Kompetens
Vi söker en eller flera erfarna kantpressare som har säkerhet och kvalitet som sina främsta ledord i sitt arbete. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift eftersom säkerhet är en så otroligt viktig aspekt av verkstadsarbe. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med kollegor och det faller dig naturligt att ingå i ett "team" där fokus, säkerhet och kvalitet är de i särklass viktigaste parametrarna för dig.
Din arbetsplats kommer att vara i Klippan.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med plåtbearbetning ute i vår kunds produktion. Förekommande arbetsuppgifter är ställning av maskiner, kantpressning och bockning efter ritning.

Erfarenhet av plåtbearbetning och bockning

Krav:

  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Erfarenhet av plåtbearbetning och bockning
  • God datavana
  • Goda referenser ( 2 st)

Meriterande:
  • Verkstadsteknisk utbildning
  • Truckkort
  • Traverskort

 

 


 
Är du intresserad av tjänsten på Prowork Kompetens? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Rörbockare är 2024-08-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb