Combitech Malmö söker teknisk projektledare.

Ledig tjänst på Combitech AB

Sök ledigt jobb som Projektledare, IT i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Combitech AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-10.

Hitta till arbetsplatsen på Combitech AB

Arbetsplatsen hos Combitech AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Projektledare, IT
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Combitech AB
Organisationsnummer 5562186790 (Combitech AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Combitech AB På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som teknisk projektledare

Combitech i Malmö vill utöka sitt team med tekniska projektledare, inom området ILS och teknisk information. I det dagliga arbetet är du proaktiv samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du kommer ha ansvar i projekt med avancerade produkter. Som Teknisk Projektledare är du ytterst ansvarig för uppsatta mål för ekonomi, tid och kvalité i projekten. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom flera olika kompetensområden, såsom tex konstruktion, produktion, provning, beräkning, inköp, ILS- underhåll/reservdelar, projektledare, linjechefer samt olika kundkontakter.

Vem är du?

Som person bör du vara kommunikativ, kunna ta egna initiativ, planera och prioritera. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Förmågan att leda genom andra och erfarenhet av att hantera risker och möjligheter. Du har relevant högskoleutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du bör ha kunskap och erfarenhet från projektledning, gärna inom området teknisk information. Erfarenhet från försvar och försvarsindustri är meriterande.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!
Är du intresserad av tjänsten på Combitech AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Projektledare, IT är 2023-10-10.

Sök andra jobb som projektledare, it

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb