Processoperatör till ett företag i framkant

Ledig tjänst på PIKE PERSONAL AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på PIKE PERSONAL AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-05-19.

Hitta till arbetsplatsen på PIKE PERSONAL AB

Arbetsplatsen hos PIKE PERSONAL AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats PIKE PERSONAL AB
Organisationsnummer 5568780513 (Pike Personal AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-19

PIKE PERSONAL AB

Vill du vara en del av ett team som ligger i framkant vad gäller innovationer och som uppmuntrar nya idéer hos sina medarbetare? Då ska du spana in tjänsten som vi har aktuell!

Om företaget:

Företaget har funnits i Malmö i över 100 år är ett familjeägt och hållbarhetsdrivet företag som erbjuder produkter för installation, renovering och underhåll av kvalitetsgolv. De utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Företaget är idag en global koncern med med huvudkontor i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland, USA och Kina. I Malmö är de totalt 145 medarbetare, och internationellt 600. Det är ett ekonomiskt stabilt företag i stark tillväxt med sund personalpolitik. Hos detta företaget är du del av ett team som ligger i framkant vad gäller innovationer och som uppmuntrar nya idéer hos sina medarbetare.

Om tjänsten:

Till produktionen söker vi nu en skicklig processoperatör. Det är en bred tjänst som kräver mycket eget ansvar.

Som processoperatör arbetar du med tillverkning och tappning av företagets produkter enligt veckoplanering och orders, - antingen med hjälp av processdatorsystem eller helt manuellt. Du styr och övervakar driften på din avdelning och arbetar noggrant i enlighet med gällande instruktioner samt ansvarar för att rapportera eventuella fel och brister som kan uppstå under tillverkningsprocessen. Du kommer att beställa insatsmaterial och sköta återrapportering av orders, samt vara behjälplig och utföra visst underhållsarbete så att produktiviteten och kvalitén optimeras.

Lyft i arbetet kan förekomma.

Då det förekommer truckkörning i arbetet är truckkort med A samt B behörighet ett krav.

Tjänsten löper på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00 och är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Tillträde omgående.


Om dig:

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Som person är du flexibel och en teamspelare med god förmåga att kommunicera där du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du är en initiativrik person med ansvarskänsla som inte är rädd för att lösa problem. Har du kunskap inom SAP och tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin är det meriterande.

Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Tjänsten är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Tillträde: omgående

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion.

Varmt välkommen in med din ansökan.


Är du intresserad av tjänsten på PIKE PERSONAL AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-19.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.