Ansvarsfull personlig assistent sökes till man i Malmö (ca 70%)

Ledig tjänst på Frösunda Personlig assistans

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Frösunda Personlig assistans i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Frösunda Personlig assistans

Arbetsplatsen hos Frösunda Personlig assistans ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Frösunda Personlig assistans
Organisationsnummer 5563867398 (Frösunda Personlig Assistans AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Frösunda Personlig assistans Till vår kund i Malmö söker vi nu en personlig assistent på ca 70%!

Kunden är en man på 70 årsom haren förvärvad hjärnskada. Han är rullstolsburen och har inget verbalt tal utan kommunicerar genom att bokstavera påen pektavla. Han behöver hjälp med förflyttningar,personlig hygien, matsituationer, sköta hemmet, läkarbesök, aktivera sig,ut och handla etc. Han bor i egen lägenhet i Slottsstaden i Malmö.

För att jobba här så behöver du vara ansvarsfull, självgående, initiativtagande, positiv och lojal. Du behöver kunna ta ett stort ansvar för kunden och hans välbefinnande, motivera honom att följa rutiner samt hjälpa honom ikontakt med läkare, myndigheter etc. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller annat vård- och omsorgsarbete.

Viktigt är att du är rökfri.

Arbetstiderna är vardagar: Dag 08:00-16:00, kväll 17:00-22:00Helg: 08:00-22:00.

På denna tjänst jobbar du ca två dagpass och två kvällspass per vecka samt en helgdag i månaden.

  Vi erbjuder dig

  Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

  Om Frösunda Personlig assistans

  Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

  Övrig information
  • Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar
  • Omfattning: Ca 70%
  • Arbetstid: Dag 08:00-16:00, kväll 17:00-22:00 samt helg 08:00-22:00.
  • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Arbete föregås av inskolning hemma hos kund.

  Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  Sista ansökningsdag 2024-04-30

  Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

  Ellen Hagström, Verksamhetschef

  010 130 35 79

  Varmt välkommen med din ansökan!


  Är du intresserad av tjänsten på Frösunda Personlig assistans? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-04-30.

  Sök andra jobb som personlig assistent

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


  Om Svenskajobb.se

  Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

  Sök lediga jobb

  Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb