Personlig assistent till man i Malmö-timvikarie

Ledig tjänst på ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på ÖRBÄCK ASSISTANS AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-04-19.

Hitta till arbetsplatsen på ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Arbetsplatsen hos ÖRBÄCK ASSISTANS AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats ÖRBÄCK ASSISTANS AB
Organisationsnummer 5568223423 (Örbäck Assistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-04-19

ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 35 års erfarenhet inom branschen.

Vi letar nu efter en ny kollega till gruppen som vill jobba som inhoppare/timvikarie under våren men även i sommar. Med fördel har du någon annan sysselsättning också, såsom studier eller deltidsarbete.

För att passa för och trivas med den här tjänsten så skall du vara lugn, lyhörd, empatisk, flexibel och handlingskraftig. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Den personliga lämpligheten är avgörande.

Kunden är en 60-årig man med förvärvad hjärnskada. Han är totalförlamad och har inget tal. Han kommunicerar genom blinkningar och ibland tå- eller tumrörelser. Det är därför viktigt att du är bra på att känna in människor, att du är lyhörd och att du inte är främmande för att kommunicera på andra plan än genom talet.

Kunden behöver hjälp med allt, såsom dusch, toalett, matsituation (genom sond), träning, påklädning, förflyttning etc. Vissa hushållssysslor ingår också i arbetet.

Kunden har assistans dygnet runt, alla veckans dagar. Schemat är ett rullande 5-veckors schema där tjänstgöring sker dag, kväll och natt samt helger. Som personlig assistent till den här kunden så ingår arbetsuppgifter av såväl vård- som omsorgskaraktär.

Körkort är meriterande men inget krav.

Är du intresserad, sök direkt. Vi tillämpar löpande urval och ansökningstiden är kort.


Är du intresserad av tjänsten på ÖRBÄCK ASSISTANS AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-04-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb