Lokförare till Öresundståg

Ledig tjänst på Transdev

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Transdev i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-21.

Hitta till arbetsplatsen på Transdev

Arbetsplatsen hos Transdev ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Transdev
Organisationsnummer 5560424391 (Transdev Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Transdev Är du vår nya lokförare på Transdev Öresund?

En ansvarsfull, handlingskraftig och kommunikativ individ med passion för tåg, resenärer och kollegor, där ditt fokus ligger på säkerhet, punktlighet och ett vänligt bemötande. Vi välkomnar både YH-elever under utbildning, nyutbildade elever som kan uppvisa formell kompetens som lokförare i form av lokförarbevis och examensintyg från YH-skola samt erfarna lokförare att söka.

Varför välja Transdev Öresund?

Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.

Här kör du bland annat från Malmö, över den spektakulära Öresundsbron mot Köpenhamn, likväl längs med Västkustbanan och över Södra stambanan, som på Blekingebanan.

Vi erbjuder dig en fast anställning om 100%, där du får chansen att utforska städer som Köpenhamn, Göteborg, Kalmar och Karlskrona. Hos oss har vi varken kvartstider eller delade turer. Vi respekterar din tid!

Framtidens arbetsplats och förmåner som gör skillnad:

Som lokförare på Transdev Öresund har du flera möjligheter till att fortsätta utvecklas. Du kan bland annat bli handledare, instruktör, arbeta med drift- och trafikledning, bli enhetschef eller bli superuser för de digitala verktyg vi använder i arbetet.

- Personligt önskemålsschema i stor utsträckning och med stor flexibilitet.

- Extratillägg när du kör till Danmark, 75 kr/dag.

- Rikskort för dig med Danmarkskompetens. När du väljer att ladda upp kortet med 1936 kr/mån, subventionerar Transdev 775 kr.

- Ett attraktivt kollektivavtal med bland annat goda arbetstidsregler, traktamente vid hotellövernattningar och fridagstillägg.

- Friskvårdsbidrag om 3000 kr och generöst skobidrag är bland annat något vi erbjuder.

- Kamratstöd

- Högkostnadsskydd

Vem är vi?

Transdev Öresund, en del av Transdev Group, med en passion för framtidens resande. Vi tror på innovation, hållbarhet och inkludering. Hos oss kommer du att vara en del av ett globalt team som jobbar för en bättre och grönare framtid.

Drivs du av framåtanda och vill bli en del av en bransch i ständig rörelse? Kontakta Diana Nham på diana.nham@transdev.se och börja din resa med oss.

Klar för avgång? Vänta inte!
Är du intresserad av tjänsten på Transdev ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-04-21.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Malmö
  Lokförare till Öresundståg

  Ledigt jobb som lokförare/förare av tåg på Transdev Sverige AB i Malmö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lokförare/förare av tåg