Nyblivna lokförare till Öresundståg

Ledig tjänst på Transdev

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Transdev i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-02-29.

Hitta till arbetsplatsen på Transdev

Arbetsplatsen hos Transdev ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Transdev
Organisationsnummer 5560424391 (Transdev Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Transdev Bli en del av Öresundstågsteamet och ta del av en spännande och meningsfull karriär!

Nybliven Lokförare som vill vara en viktig del av vårt team som knyter ihop Södra Sverige via Öresundsbron och över till Danmark? Då är detta din möjlighet att göra skillnad och samtidigt utveckla din karriär som Lokförare hos oss på Transdev.

Varför välja oss:

En unik chans: I december 2022 tog Transdev över driften av Öresundståg, och vi behöver nu fler skickliga Lokförare för att fortsätta ge våra resenärer den bästa möjliga upplevelsen.

Omfattande utbildning: Som en del av vårt team kommer du att genomgå en företagsspecifik utbildning som sträcker sig över 10 veckor. Utbildningen är betald och startar 12 feburari 2024. För att få köra tågen över Öresundsbron, krävs utöver den företagsspecifika utbildningen en godkänd SR-utbildning.

En mångsidig roll: Som Lokförare ansvarar du för att framföra tågen på ett för resenärerna säkert, bekvämt, punktligt och miljöriktigt sätt . Du ansvarar för att rapportera avvikelser och händelser till Trafikledningscentral och Servicecenter/Driftledning, som kan påverka resenärernas säkerhet och trafikläget i stort.

Betydelsefullt arbete: Öresundståg är inte bara en transportlösning; det är en länk som för samhällen närmare varandra. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bättre förbindelser och möjligheter för människor.

Din profil:

Engagemang och ansvarskänsla: Vi söker dig som är handlingskraftig, kommunikativ och trygg som person. Vi ställer höga krav på god service, ett högt säkerhetstänk och ett vänligt bemötande till resenärer och kollegor. Som lokförare för Öresundståg sätter du säkerhet och punktlighet främst. Eftersom lokföraryrket ställer höga krav på stresstålighet är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer, har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt har hög samarbetsförmåga.

Utbildning: Godkänd examen från lokförarutbildning och ett giltigt Lokförarbevis.

️ Kommunikationsfärdigheter: Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, och om du kan danska eller andra språk är det en fördel.

Flexibilitet: Då vår verksamhet är öppen året om och sträcker sig utanför vanliga arbetstider, är du redo för skifttjänstgöring, helgarbete och eventuell övernattning på annan ort.

Hälsoundersökning: I enlighet med Transportstyrelsens riktlinjer tillämpar vi på Transdev slumpmässiga alkohol-och drogtester. Du ska vara drogfri, ha god syn och färgseende, god hörsel samt i övrigt uppfyllda krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Vid anställning kommer du att behöva genomgå en betald hälsoundersökning och denna behöver vara godkänd för att kunna arbeta som Lokförare.

I Transportstyrelsens föreskrift kan du läsa mer om vad som krävs när det gäller hälsoundersökningen: Föreskrift (Transportstyrelsen webbplats) TSFS 2019:112 (https://www.transportstyrelsen.se/TSFS/TSFS%202019_112.pdf)

Varför Transdev:

Internationellt nätverk: Med över 80 000 medarbetare globalt är Transdev en av de ledande aktörerna inom persontrafik och integrerade transportlösningar.

Utveckling och variation: I en bransch som ständigt utvecklas finns det alltid utrymme för personlig tillväxt och nya utmaningar.

Värdegrund: Våra värderingar - handling, ansvar, nytänkande och samspel - genomsyrar vårt dagliga arbete och gör dig till en värdefull del av vårt team.

Övrig information:

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Vår rekryteringsprocess börjar med en första telefonintervju och därefter en fysisk intervju, referenstagning och slutligen läkarkontroll hos företagshälsovården. Vid en tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Diana.Nham@Transdev.se

Om du vill vara med och göra en positiv skillnad, samtidigt som du utvecklar din egen karriär, ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Ansök redan idag och låt oss tillsammans skapa en framtid på räls!
Är du intresserad av tjänsten på Transdev ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-02-29.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb