Sommarjobb på vår gasdepå

Ledig tjänst på Nippon Gases Sverige AB

Sök ledigt jobb som Lagerplanerare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Nippon Gases Sverige AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-03-15.

Hitta till arbetsplatsen på Nippon Gases Sverige AB

Arbetsplatsen hos Nippon Gases Sverige AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Lagerplanerare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Nippon Gases Sverige AB
Organisationsnummer 5566911342 (Nippon Gases Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Nippon Gases Sverige AB

Nippon Gases söker en Serviceman under sommaren till vår gasdepå i Malmö

Ansvarsområden

Du kommer att jobba med:

· Beställning av produkter till vårt lager och bevakning av lagernivåer

· Ansvara för alla in- och utleveranser till lagret

· Ta emot och behandla inkommande beställningar

· Packa ordrar och beställa transporter

· Lastning och lossning med truck


Kvalifikationer

Du behöver uppfylla följande krav för att vara aktuell för tjänsten:

  • Språk: Flytande svenska och god kunskap i engelska
  • IT: God kunskap i Officepaketet
  • Truckkort och B körkort


Erfarenhet

Gärna erfarenhet från en liknande tjänst och har du arbetat i samma typ av industri så är det meriterande.

Du har en god fysik, är stresstålig, samarbetsvillig och flexibel samtidigt som du är noggrann, har ett högt säkerhetstänkande och du kan sätta dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Omfattning

juni-aug

Vi erbjuder

Vår slogan för våra anställda är; Grow our People to Grow our Business.

Vi satsar på var och en av våra anställda genom att både skapa utvecklingsmöjligheter och kompetenshöjning. Våra anställda är verksamhetens viktigaste tillgång, därför investerar vi kontinuerligt i våra medarbetare. Vår syn är att människor som trivs på sin arbetsplats också främjar den lokala arbetsmiljön och därmed också skapar framgång.  Vi är en stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-03-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Om Nippon Gases Sverige AB

Nippon Gases Sverige AB är en viktig tillverkare och distributör av industri- och livsmedelsgaser, medicinska gaser samt torris i Sverige. Vi erbjuder även installationer och underhåll av gasrelaterad utrustning. Vårt ursprung kommer från en stolt industrigashistoria med över 100 års erfarenhet via Hydro, Yara, Praxair och nu till Nippon Gases.

I Skandinavien har vi flera luftgasfabriker, fyllningsstationer, försäljningskontor och torrisfabriker samt ett stort antal kvalificerade medarbetare. Vi säkrar lokal närvaro genom ett omfattande distributionsnät med över 170 strategiskt utplacerade återförsäljare.

Vi arbetar målmedvetet med att ge våra kunder en positiv upplevelse genom att leverera produkter och tjänster av hög kvalitet, så vi kan leva upp till vår slogan ”The Gas Professionals”

Nippon Gases är en del av Nippon Sanso Holdings Corporation som i sin tur ingår i Mitsubishi koncernen. NSHC är ett globalt industrigasföretag och är en av de största industrigasleverantörerna i världen.

The Gas Professionals - Striving tirelessly to fulfill our potential as industrial gas professionals and as the global leader in this field in terms of both market position and expertise

Läs mer om oss på www.nippongases.se


Är du intresserad av tjänsten på Nippon Gases Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerplanerare är 2024-03-15.

Sök andra jobb som lagerplanerare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb