Förskollärare

Ledig tjänst på Förskolan Lilla Jag i staden

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Förskolan Lilla Jag i staden i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Förskolan Lilla Jag i staden

Arbetsplatsen hos Förskolan Lilla Jag i staden ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Förskolan Lilla Jag i staden
Organisationsnummer 5567653893 (Lilla Jag Västra Hamnen AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Förskolan Lilla Jag i staden

Nu söker vi en förskollärare som vill arbeta i vårt team Lilla Jag!

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som brinner för barns lärande och som vill vara med och bygga upp en omsorgsfull, lärorik och kreativ verksamhet där vi alltid utgår från barnets bästa.

Vi söker dig som ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund.

Vi söker dig som har god insikt i förskolans pedagogiska uppdrag och utvecklingsarbete. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda en trygg omsorg. Det är viktigt att du vill vara med och utveckla vår miljö och verksamhet. Du ansvarar tillsammans med ditt arbetslag för att planera, genomföra, dokumentera i digital form och följa upp aktiviteter/undervisningen som arbetslaget planerat för. Genom att dela med dig av din kompetens, tankar och passion för ditt arbete bidrar du till arbetslagets och förskolans arbete.

Lilla Jag i staden har plats för 50 barn. Vi serverar vegetarisk mat. Vi använder dokumentationsappen TYRA.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad förskollärare och har erfarenhet av att arbeta på förskola. Du är förtrogen med läroplanen och brinner för att planera, genomföra, dokumentera i digital form och följa upp undervisningssituationer. Du har ett tydligt barnfokus och ett fint bemötande och förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du är nyfiken, glad, flexibel och ser möjligheter och har en god förmåga att strukturera arbetet på ett ansvarsfullt sätt.

Vill du arbete med oss ? Skicka då in ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt!

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När vi vill erbjuda dig tjänsten krävs det att du visar upp ett utdrag ur belastningsregister för att vi ska kunna anställa dig, enligt bestämmelserna i 2 kap. 31-33§§ skollagen.


Det finns möjlighet till förlängning


Är du intresserad av tjänsten på Förskolan Lilla Jag i staden? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-31.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb