Senior Tekniker till Hedbergs Bil i Malmö

Ledig tjänst på Svensk Autorekrytering AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Svensk Autorekrytering AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-24.

Hitta till arbetsplatsen på Svensk Autorekrytering AB

Arbetsplatsen hos Svensk Autorekrytering AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Svensk Autorekrytering AB
Organisationsnummer 5566839568 (Svensk Autorekrytering AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-24

Arbetsbeskrivning
Vi på Hedbergs Bil satsar stort och expanderar! Som auktoriserad återförsäljare erbjuder vi nybilsförsäljning, verkstad och service av Peugeot, Citroën och DS i Malmö, samt Ford-service. Nu söker vi dig som är en driven och erfaren tekniker som vill vara en del av vår resa framåt och bidra med din expertis.

Som en del av vårt team på Hedbergs Bil får du chansen att arbeta i en dynamisk och engagerad miljö där kvalitet och långsiktiga kundrelationer står i centrum. I din roll som senior tekniker kommer du att:

• Utföra inbokade service- och reparationsärenden med fokus på kundens behov och våra höga standarder.
• Utföra avancerad felsökning och diagnostik av fordon.
• Genomföra större reparationer och komponentbyten.
• Hantera elektroniska system och mjukvaruuppdateringar.
• Bidra till att förbättra verkstadens arbetsprocesser och rutiner.
• Ge teknisk support och rådgivning till kollegor och kunder.
• Delta i fortbildning och utbildningar för att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken och metoderna.

Du kommer att arbeta i ett team av duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans har kundens behov i fokus. Du rapporterar till vår verkstadschef och arbetar i enlighet med våra varumärkens processer och standarder samt verktyg.

Vi söker dig som vill vara med och påverka vår framtid och är redo att ta nästa steg i din karriär hos oss på Hedbergs Bil.


Din Profil
För att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du är en erfaren tekniker med en passion för bilar och teknik. Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet av reparation av fordon och en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du är självsäker och trygg i din roll, med förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar.

För att lyckas hos oss behöver du:

• Ett gediget tekniskt kunnande och intresse.
• Förmågan att själv söka information, hålla dig uppdaterad och följa skriftliga instruktioner.
• God datorvana och kunskaper i Officepaketet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• B-körkort är ett krav

Erfarenhet av våra varumärken Peugeot, Citroën, DS, Ford eller de system vi använder är meriterande.
Som teknikentusiast följer du ständigt utvecklingen inom ny bilteknik. Du tar dig an arbetsuppgifter med en positiv attityd och hög servicenivå. Du drivs av utmaningar, utveckling och ansvar, och arbetar bäst i en miljö där du får vara självgående och flexibel. Som en lagspelare bidrar du till en god stämning och gemenskap på arbetsplatsen.

För oss på Hedbergs Bil är kundnöjdhet och långsiktighet centrala värden. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Om företaget
Hedbergs Bil är ett familjeägt företag i bilbranschen som grundades 1896 och har sålt Ford sedan 1926. Vi sätter stort värde på att vårda våra kunder på bästa sätt och är måna om goda resultat och en bra miljö för alla. Företaget har fullserviceanläggning med försäljning, verkstad och reservdelsförsäljning i Malmö.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av vår långa historia och framgång. Här får du chansen att ta stort eget ansvar och verkligen göra skillnad.

Tjänsten är på heltid och vi ser fram emot att välkomna en engagerad och driven medarbetare som delar vår passion för bilar och service.


Kontaktuppgifter
Denna rekrytering sker i samarbete med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Clemens Döring, 0707 89 85 81 eller Clemens.doring@autorekrytering.se

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Är du intresserad av tjänsten på Svensk Autorekrytering AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-07-24.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb