Däckskiftare sökes till Euromaster i Malmö hösten 2023

Ledig tjänst på Euromaster AB Malmö

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Euromaster AB Malmö i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Arbetet är Säsong hösten 2023. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Euromaster AB Malmö

Arbetsplatsen hos Euromaster AB Malmö ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Euromaster AB Malmö
Organisationsnummer 5568637283 (Eterni Sweden AB)
Anställningsvillkor Säsong hösten 2023
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Euromaster AB Malmö

DÄCKSKIFTARE TILL EUROMASTER I MALMÖ

Inför däcksäsongen hösten 2023 söker vi däckskiftare till Euromasters anläggning i Malmö där just du får chansen att vara med och bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder. Vi söker dig som ser möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse, är händig, duktig på montering samt fordon, och vill få möjligheten att utvecklas inom branschen.
 

ARBETSUPPGIFTER
Som däckskiftare arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in och hämta däcken i vårt däckhotell. Förutom att du lär dig massor om däckservice lär du dig även att arbeta i ett team där samarbete är viktigt för att kunna leverera bästa servicen till våra kunder. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja arbeta fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen. 

För att passa in i rollen ställs nedan krav:

  • Du ska ha fyllt 18 år.
     
Meriterande är: 
 
  • Körkort. 
  • Truckkort.
  • Däckskola 0 (En digital utbildning som presenterar det övergripande arbetet som däckskiftare och som framförallt behandlar arbetsmiljö och riskhantering).
  • Grundläggande utbildning i hjulskifte. Upplärning hos Euromaster erbjuds vid uppstart av uppdraget. 
  • Utbildning inom fordonsteknik.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig, flexibel och inte rädd för att arbeta i högt tempo. Då du dagligen kommer i kontakt med våra kunder är det viktigt med ett trevligt bemötande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag med start i oktober där du blir anställd under säsongen, som sträcker sig in i december. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till Euromasters anläggning i Malmö. Arbetstiderna är sedvanliga verkstadstider, dagtid 7-16. Kan förekomma vissa ändringar vid hög belastning.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. För att vi ska kunna göra en helhetsbedömning av din ansökan ber vi dig uppge två vidtalade referenser i samband med att du söker tjänsten. Ett registreringsfält finns för detta när du klickar "sök denna tjänst".

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Är du intresserad av tjänsten på Euromaster AB Malmö? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-10-18.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb