Barnskötare Lilla Jag Limhamn

Ledig tjänst på Förskolan Lilla Jag Limhamn

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Förskolan Lilla Jag Limhamn i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Förskolan Lilla Jag Limhamn

Arbetsplatsen hos Förskolan Lilla Jag Limhamn ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Förskolan Lilla Jag Limhamn
Organisationsnummer 5567653893 (Lilla Jag Västra Hamnen AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Förskolan Lilla Jag Limhamn

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som brinner för barns lärande och som vill vara med i vårt team där vi värnar om en lärorik och kreativ verksamhet där vi alltid utgår från barnets bästa.

Vi söker dig som ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund.

Vi söker dig som har god insikt i förskolans pedagogiska uppdrag och utvecklingsarbete. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda en trygg omsorg. Det är viktigt att du vill vara med och utveckla vår miljö och verksamhet. Arbetslaget tillsammans driver och utvecklar förskolans verksamhet i enlighet med styrdokumenten.

Tillträde januari 2024Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi är en mindre förskola i Limhamn. Tillsammans är vi 6 personer i arbetslaget varav två är förskollärartjänster. Vi samarbetar med vår förskola i centrala malmö, Lilla Jag i staden.


Vi serverar vegetarisk kost.


Är du intresserad av tjänsten på Förskolan Lilla Jag Limhamn? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb