Vi söker Säljare

Ledig tjänst på Roth Sverige AB

Sök ledigt jobb som Account manager i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Roth Sverige AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-01-02.

Hitta till arbetsplatsen på Roth Sverige AB

Arbetsplatsen hos Roth Sverige AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Account manager
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Roth Sverige AB
Organisationsnummer 5592054091 (Prowork Göteborg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-01-02

Roth Sverige AB Nu letar vi efter en person som har försäljning i blodet och som har en stor teknisk förståelse gärna kombinerat med en bakgrund inom VVS – branschen.
Har man försäljning i blodet tycker man om att träffa nya människor, man älskar att få presentera just sina produkter och man är duktig på att hitta sätt att få till affärer som är bra för alla parter.
Eftersom du kommer att jobba i området Syd så kommer du färdas över relativt stora avstånd så det är en förutsättning att du har körkort

Dina arbetsuppgifter består band annat av:
  • Scanna av marknaden
  • Hitta kunder
  • Genomföra produktpresentationer och utbildning omkring produkterna
  • Följa upp offerter och förhandla
Självklart följer vi kollektiva avtal har tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Dessutom finns också möjlighet till tjänstebil samt att om man tidigare har använt sig av olika hjälpmedel för att öka sin produktivitet i sin säljarroll så ges det möjlighet att använda sig av dem. Du kommer att erbjudas en väldigt konkurrenskraftig lön men framför allt får du möjligheten att vara med i ett väldigt tidigt stadie av den satsningen som nu görs i Sverige och påverka den resan från absoluta början.

Du kan antingen söka tjänsten via länk i denna annons eller skicka mig ett mail på:
Mattias.hacke.johansson@prowork.se

Har du några frågor eller funderingar runt tjänsten så får du gärna höra av dig på:
0763108168

 
Är du intresserad av tjänsten på Roth Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-01-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb