Företagssäljare

Ledig tjänst på Smart Telecom Sverige AB

Sök ledigt jobb som Account manager i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på Smart Telecom Sverige AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-11-30.

Hitta till arbetsplatsen på Smart Telecom Sverige AB

Arbetsplatsen hos Smart Telecom Sverige AB ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Account manager
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats Smart Telecom Sverige AB
Organisationsnummer 5591975130 (Smart Telecom Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Smart Telecom Sverige AB

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga försäljningsteam. Om du är en målinriktad säljare som är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en nyckelperson i vår försäljning så ska du kolla in oss.

Om oss

Smart Telecom startades 2019. Efter många år i branschen insåg vi vikten av långsiktiga kundrelationer och bra service. Att alltid leverera lösningar som uppfyller våra kunders behov, samt att finnas till hands för våra kunder med proffsig och snabb hjälp och konsultation är inte bara ett kundlöfte, det är vårt existensberättigande. Med placering i centrala Malmö levererar vi smarta och behovsanpassade kommunikationslösningar för alla företag. Hög kompetens och att alltid ha våra kunders bästa i fokus ser vi som en självklarhet.

Vad innebär din roll?

Du kommer proaktivt att bearbeta företagsmarknaden med Telia och Tre företags tjänster och erbjudanden. Detta sker både på distans och ute hos kunder genom bokade möten. Geografiskt fokus ligger i Skåne, men även i angränsande län. Du ansvarar själv för uppbyggnaden av din kundbas från prospekt, genomförande till uppföljning.

Vem är du?

Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av försäljning B2B, men ej som ett krav då vi lägger stor vikt på rätt personlighet, attityd och ambitionsnivå. Att vilja utvecklas enskilt och tillsammans med oss, samt att dela med sig av erfarenheter inom teamet är en självklarhet för dig. Du är prestationsorienterad, ansvarstagande och älskar kundkontakten. Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi?

  • On-Bording, utbildning i produkter, tjänster.
  • Coachande ledarskap med närvarande och fantastiska kollegor.
  • Fast lön + generösa provisioner och bonussystem
  • Säljresor, tävlingar och kick-offerÄr du intresserad av tjänsten på Smart Telecom Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2023-11-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb