Kundansvarig till StjärnaFyrkant i Malmö – Försäljning mot befintliga k...

Ledig tjänst på StjärnaFyrkant Malmö

Sök ledigt jobb som Account manager i Malmö. Nu finns det en ledig tjänst på StjärnaFyrkant Malmö i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på StjärnaFyrkant Malmö

Arbetsplatsen hos StjärnaFyrkant Malmö ligger i Malmö i Skåne län.

Yrke Account manager
Arbetsort Skåne län – Malmö
Arbetsplats StjärnaFyrkant Malmö
Organisationsnummer 5591550289 (Our Stars AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Topp 3 för detta jobbet
Du får möjlighet att arbeta med försäljning av innovativa lösningar inom telefoni, IT och teknik

Du får utveckla starka relationer med befintliga kunder och vara med och öka försäljningen

Du erbjuds en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Om jobbet 💻📱
På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven kundansvarig som vill vara med på vår spännande resa!

Ditt huvudansvar är att utveckla våra relationer med befintliga kunder till StjärnaFyrkant och våra samarbetspartners, öka försäljningen och omförhandla befintliga avtal genom att identifiera nya möjligheter och erbjuda värdefulla lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Genom proaktiv kommunikation via telefon, e-post och digitala möten bygger du förtroende med våra kunder och hittar nya sätt att addera värde till deras verksamhet.

Om dig 🌟
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi erbjuder fasta arbetstider, en modern arbetsplats i centrala Malmö och utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling. Du kommer också att få en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?🥳
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.
Är du intresserad av tjänsten på StjärnaFyrkant Malmö? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-03-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb