Omsorgsassistent natt

Ledig tjänst på Mörbylånga kommun, Social omsorg

Sök ledigt jobb som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare i Mörbylånga. Nu finns det en ledig tjänst på Mörbylånga kommun, Social omsorg i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-19.

Hitta till arbetsplatsen på Mörbylånga kommun, Social omsorg

Arbetsplatsen hos Mörbylånga kommun, Social omsorg ligger i Mörbylånga i Kalmar län.

Yrke Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Arbetsort Kalmar län – Mörbylånga
Arbetsplats Mörbylånga kommun, Social omsorg
Organisationsnummer 2120000704 (Mörbylånga kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-19

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Marmor är ett serviceboende/gruppbostad i Färjestaden med inriktning mot vuxna personer med olika funktionsvariationer som erhållit beslut om bostad med särskild service (enl. Sol/LSS). Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta natt hos oss.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du ger stöd och hjälp till personer med särskilda behov för att ge dem en god livskvalité. Arbetet planeras utifrån den enskildes behov och förmåga enligt genomförandeplan.

Vi arbetar med ett lågaffektivt förhållningsätt och vill att brukarna ska känna trygghet och få en god sömn. För att skapa trygghet hos varje individ arbetar vi personcentrerat och främjar delaktighet och självbestämmande. Arbetet innebär att du är behjälplig med de grundläggande behoven; hygien, kommunikation, på- och avklädning, medicin, förflyttningar, mat med mera.

Arbetet innebär samarbete mellan dig och dina kollegor där du är en viktig del av den goda arbetsmiljön och stämningen på jobbet. Ständig utveckling och förbättring av arbetssätt är en del av arbetet som du förväntas bidra till. I arbetsuppgifterna ingår även att föra dokumentation i Procapita samt schemaläggning i Multi Access.

Tjänsten är främst förlagd till natt men, beroende av tjänstgöringsgrad, kan vissa dag och kvällspass förekomma. Helgtjänstgöring varannan helg och resursturer i andra verksamheter ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet motsvarande Undersköterska eller Barn och fritidsprogrammet. Kunskap och erfarenhet av arbete med vuxna inom området LSS.

Goda kunskaper i och erfarenheter av lågaffektivt bemötande.

B körkort erfordras.

Du som söker har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande, är kommunikativ och har ett lågaffektivt bemötande, är tydlig samt lyhörd för våra boende. Du är positiv, engagerad och tar initiativ till att utveckla verksamheten tillsammans med den enskilde, kollegor, HSL personal och chef på ett konstruktivt och jämlikt sätt. Du har datorvana och behärskar svenska i tal, och skrift utifrån lagstadgade dokumentationskrav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Mörbylånga kommun, Social omsorg? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare är 2021-12-19.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.