Möbeltekniker till Åter i bruk

Ledig tjänst på Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal

Sök ledigt jobb som Möbelsnickare i Mölndal. Nu finns det en ledig tjänst på Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2025-09-30. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-09-26.

Hitta till arbetsplatsen på Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal

Arbetsplatsen hos Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal ligger i Mölndal i Västra Götalands län.

Yrke Möbelsnickare
Arbetsort Västra Götalands län – Mölndal
Arbetsplats Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2025-09-30
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal Åter i bruk är Västra Götalandsregionens återbruksverksamhet.

Vi tar hand om möbler från verksamheter i regionen som inte längre används, reparerar och rengör för att sedan sälja dem vidare internt. Vår verksamhet är en del av insatserna för att VGR ska nå miljömålen.

Vill du vara med och göra skillnad med oss?

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra reparationer av kontorsmöbler exempelvis arbetsstolar, skrivbord och förvaringsmöbler där vissa av möblerna har mekanik som ska repareras. Du arbetar självständigt men nära resten av teamet som består av 6 personer. Tillsammans har ni en tydlig bild över hur behovet ser ut, vad som finns i lager och ni delar kontinuerligt kunskap med varandra. Du hämtar och levererar möbler till våra kunder runt om i regionen, ser möjligheter i vad som går att återbruka och kommer med idéer hur vi kan rädda möbler och produkter på ett ekonomiskt och hållbart sätt.

Då många är nyfikna på vår verksamhet har vi ofta studiebesök där du förväntas bidra med att berätta om verksamheten. Administrativa uppgifter så som rapportering, beställning och inventering förekommer också.

Arbetet är förlagt till dagtid, måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för återbruk och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, kanske som möbelmontör eller möbelreparatör? Har du arbetat med just återbruk blir vi extra intresserade!

Ditt intresse för teknik är stort och du är inte rädd för att testa dig fram för att hitta lösningar. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ inom givna ramar. Att kommunicera, samarbeta och dela med dig av din kunskap är en självklarhet för dig.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort. Har du även truckkort är det meriterande.

Du behöver även goda kunskaper i svenska språket då du behöver kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Vårt erbjudande

Tjänsten är en projektanställning på heltid under två års tid. Du utgår från vår verksamhet i Mölndal, men resor runt om i regionen förekommer. 

Vi erbjuder en varierad tjänst i en spännande verksamhet där du får vara med och bidra till en bättre miljö. Du blir en del av ett härligt och positivt gäng och får möjlighet att utvecklas tillsammans med verksamheten. 

Rekryteringsprocessen

I denna process kommer vi inte att läsa några personliga brev. Istället för personligt brev, kommer du att få besvara ett antal frågor där du får beskriva dina erfarenheter. Var så utförlig du kan i dina svar. Vi ber dig därför att endast ladda upp ditt CV när du registrerar din ansökan. 

För frågor som rör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kim Aulin, eller Andrea Thomsen. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba%20hos%20oss.pdf%20


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Möbelsnickare är 2023-09-26.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb