Vi söker nya förskolelärare

Ledig tjänst på Happy Kids Kållered AB

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Mölndal. Nu finns det en ledig tjänst på Happy Kids Kållered AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Happy Kids Kållered AB

Arbetsplatsen hos Happy Kids Kållered AB ligger i Mölndal i Västra Götalands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Mölndal
Arbetsplats Happy Kids Kållered AB
Organisationsnummer 5568957616 (Happy Kids Kållered AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Happy Kids Kållered AB

Happy Kids söker just nu fler förskollärare till sitt team i Kållered. Happy Kids är en väletablerad tvåspråkig förskoleverksamhet med lång erfarenhet. Förskolan i Kållered öppnade 2006 och förskolan i Kungsbacka 2009. Happy Kids förskolor är tvåspråkiga, vilket innebär att ca hälften av pedagogerna endast pratar svenska med barnen medan den andra hälften endast pratar engelska med dem. Våra familjer är både från Sverige och från andra länder i världen.

På våra förskolor har du en rektor som arbetar aktivt i verksamheten och som är med på gruppreflektionerna samt finns tillgänglig för stöttning och vägledning. Båda våra förskolor har egna stora utomhusområden med flera utomhusmiljöer som kan anpassas efter ålder och aktiviteter. Happy Kids Kållered har ett såväl egna atriumgårdar som en stor lekgård som ligger granne med en skogsmiljöer, perfekt för mycket utomhuspedagogik.

Pedagogerna hos Happy Kids är del av ett härligt internationellt team med lång erfarenhet där det alltid är högt i tak och en stämning som främjar samarbete och arbetar för utveckling.

Våra förskolor ligger nära hållplatser och är lätta att pendla till med både tåg och buss.

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad förskollärare/lärare i förskola som professionellt vill vara med och utveckla vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan och Happy Kids verksamhetsidé. I rollen som förskollärare har du ansvar för att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Detta sker i samarbete med dina kollegor och rektor.

Kvalifikationer:

- Du är utbildad förskollärare/lärare i förskola.

- Du lägger stor vikt vid professionalitet och fokus på förskolans uppdrag.

- Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.

- Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.

- Du sätter barnet i centrum och har ett tydligt fokus på barns lärande.

Erfarenhet av tidigare arbete på förskola är meriterande.

Tjänsten startar efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt:

Som medarbetare hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling och regelbunden reflektionstid, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Hos oss får du även arbetskläder, digitalt verktyg, friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider samt ett gott arbetsklimat med positiva och hjälpsamma kollegor.


Är du intresserad av tjänsten på Happy Kids Kållered AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb